New Balance heeft voor het eerst in 2016 New Balance Visaro voetbalschoenen met een opvallende kleurencombinatie gelanceerd. De Visaro voetbalschoenen die onder andere door sterspelers Kompany (België en Manchester City) gedragen wordt kent naast een overwegend witte bovenlaag ook fel groene details. De kleur heeft veel weg van limoen. Dankzij een fel groen gekleurde zoolplaat val je op op het voetbalveld. Echter bevat niet alleen de zoolplaat van de nieuwste New Balance Visaro voetbalschoenen deze opvallende kleur. Ook de veters, lijnen rondom de hak en de binnenzool bevat deze felle kleur. Het design van de nieuwste Visaro's kent tevens diverse logo's van het Amerikaanse merk. De logo's van New Balance zijn zwart en komen zowel terug op de hak als langs de zijkanten. De Visaro schoenen van NB laten je snelle beslissingen maken. Benieuwd hoe dit gerealiseerd wordt? Lees het hieronder!

Voordelen witte New Balance Visaor voetbalschoenen met groene details

De New Balance Visaro voetbalschoenen zijn voorzien van een honingraad structuur dat bestaat uit airopreen mesh. Een dergelijke structuur zagen we eerder ook al terugkomen bij de eerste versie van de Nike Hypervenom en Adidas Ace16. Hier komt bij dat de bovenlaag is gemaakt van dun synthetisch leer, waardoor het net lijkt alsof je op je blote voeten de trainingen en wedstrijden afwerkt. Dit komt de controle met de bal enorm ten goede. Een externe hielkap die bevestigt is op de voetbalschoenen zorgt meer voor stabiliteit van de hiel. Rondom de externe hielkap zijn ventalitatie gaatjes verwerkt. Dit heeft op zijn beurt ook een sterke invloed op een betere stabiliteit van de hiel. De opvallende fel groene loopzool van de nieuwste New Balance voetbalschoen biedt nog meer voordelen. Naast de aanwezigheid van conische en triangel gevormde noppen kent de voorvoet een witte "Pivot Zone". Deze zone moet bijdragen aan een betere wendbaarheid van voetballers. Check hieronder foto's van de nieuwste New Balance voetbalschoenen en deel je mening!

Opvallende witte New Balance Visaro voetbalschoenen kopen

Deze voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore. De schoenen kennen een adviesverkoopprijs van  170,-. De Visaro voetbalschoenen van New Balance zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de SG (Soft Ground) en verkrijgbaar in de maten 39,5 tot 47,5 in diverse kleuren. 

Koop het hier...

New Balance Visaro Voetbalschoenen

New Balance Visaro Voetbalschoenen 4

New Balance Visaro Voetbalschoenen 2

New Balance Visaro Voetbalschoenen 3

New Balance Visaro Voetbalschoenen 5