Witte adidas Predator voetbalschoenen - Uniforia pack

Adidas heeft vandaag het nieuwe Uniforia pack gelanceerd, waaronder ook witte adidas Predator 20 voetbalschoenen. De voetbalschoenen uit het Uniforia pack zouden eigen door spelers Neuer en Pogba tijdens het EK gedragen worden. Omdat het toernooi nu door de coronacrisis met een jaar is uitgesteld, worden deze schoenen nu alleen gedragen tijdens de resterende wedstrijden van 2019-2020 en in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De adidas Predator voetbalschoenen worden ook gedragen door spelers als Onana en Traore bij Ajax en bij Feyenoord door Bijlow en Toornstra.

Wil je direct op deze voetbalschoenen schitteren? Check ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Design wit/rood/gele adidas Predator voetbalschoenen Uniforia pack

Alle nieuwe voetbalschoenen uit het adidas Uniforia pack zijn geïnspireerd door de kleuren van de adidas Uniforia EK 2020 voetbal, de bal waarmee de landen spelen tijdens het EK in 2021. De nieuwe adidas Predator voetbalschoenen zijn overwegend wit en worden gekenmerkt door de print van flitsende gele en fel rode lijnen over de neus van de voetbalschoenen, waardoor het lijkt alsof de schoenen in vuur en vlam staan! Deze flitsende lijnen lopen door over de zijkanten van de voetbalschoenen en ook een deel van de zoolplaat. De drie adidas strepen op de nieuwe Predators prijken weer op de zijkanten vand e voetbalschoenen en zijn zwart. Qua technische en functionele kenmerken heeft adidas niks veranderd aan de nieuwe adidas Predator voetbalschoenen. Opnieuw bevatten de schoenen de opvallende spikes op de voorvoet. Deze spikes hebben natuurlijk een functie. Alle functionele details van de adidas Predator voetbalschoenen hebben we hieronder nog even opgesomd.

Functionele kenmerken adidas Predator 20 voetbalschoenen

In januari lanceerde adidas voor het eerst de nieuwe generatie adidas Predator 20 voetbalschoenen. Kenmerkend aan deze voetbalschoenen zijn de spikes op de voorkant van de schoenen. Dit is echter niet de enige, nieuwe technologie van de Predators. Check!

  • Demonskin Technologie: De spikes op de adidas Predator voetbalschoenen wordt ook wel de DEMONSKIN technologie genoemd. Deze technologie komt tot uiting in de extra, innovatieve laag van maar liefst 406 spikes over de upper van de voetbalschoenen.  De spikes zijn geïnspireerd door de reptielachtige ‘schubben’ van de adidas Predator voetbalschoenen van 1994. Het doel van deze laag is een nog betere grip op de bal. Bovendien kun je hierdoor de bal een nog beter effect geven.  De zogenaamde 406 DEMONSKIN spikes zijn op tactische plekken op de adidas Predator 20 voetbalschoenen geplaatst en komen met name terug op de punten waar de spelers het meest de bal raken. Door deze technologie heb je als voetballer een nog betere controle en touch en kun je de bal ook nog eens een spineffect geven wanneer je een voorzet geeft, schiet of passt.
  • Nieuw silhouet:  Een ander kenmerk van de adidas Predator 20 voetbalschoenen is het silhouet van de schoenen. Sinds de geboorte van de voetbalschoen in 1994 is zijn de adidas Predator voetbalschoenen al geïnspireerd door roofdieren. Ook de adidas Predator 20 voetbalschoenen stralen weer kracht en dynamiek uit. Deze voetbalschoenen hebben namelijk een scherpere vorm met hoge enkelsok en een laag uitgesneden neus voor een scherp en en gestroomlijnd design.
  • Controlzones:  De adidas Predator voetbalschoenen zijn ook uitgerust met zogenaamde controlzones in de zoolplaat van de schoenen. De zool zorgt voor een nog betere balbeheersing. In de zoolplaat is ook polyamide verwerkt, wat ervoor zorgt dat de zool nog meer buigbaar is en je dus sneller een andere kant op kunt bewegen of je los kunt maken van je tegenstander. Daarnaast biedt het extra stabiliteit.
  • Split zool: De noppenconfiguratie is verdeeld over twee platen. Enerzijds vermindert dit het gewicht van de schoenen en anderzijds zorgt dit ervoor dat het materiaal van de upper van de schoenen doorloopt over de onderkant van de schoenen, zodat je een nog natuurlijkere fit hebt als je deze schoenen draagt.
  • Enkelsok: De adidas Predator 20 voetbalschoenen zijn ook weer voorzien van een enkelsok. Het voordeel van de enkelsok is dat de schoenen perfect aansluiten op de vorm van je voeten en je hierdoor een ideale pasvorm en een optimale ondersteuning hebt. Ook de upper, dat verder gemaakt is van een gebreid materiaal, zorgt voor de perfecte pasvorm.
  • De adidas 20+ voetbalschoenen is de versie zonder veters en de 20.1 versie is de versie met veters. Daarnaast zijn de schoenen beschikbaar in nog meer verschillende prijsklassen. Over het algemeen geldt: hoe goedkoper de voetbalschoenen, hoe minder geavanceerde technologieën adidas verwerkt heeft in de schoenen.  

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predator voetbalschoenen uit het Uniforia pack, welke weer beschikbaar zijn voor verschillende ondergronden.

Witte adidas Predator 20 voetbalschoenen bestellen 

De nieuwe adids Predator voetbalschoenen uit het Uniforia pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van de voetbalschoenen is € 300,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 59,95. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen en ook voor verschillende ondergronden. Er is namelijk een versie voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. Ook deze zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. In de onderstaande winkels kun je de voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel!