Adidas heeft witte Messi 15.1 voetbalschoenen officieel gelanceerd. De verwachting is dat Messi (Argentinië en Barcelona) aankomend weekend al zal debuteren op de voetbalschoenen. Dan neemt Barcelona het op tegen Atletico Madrid. De nieuwste adidas 15.1 voetbalschoenen halen inspiratie uit de kleuren van de Argentijnse vlag. De adidas voetbalschoenen zijn namelijk overwegend wit gekleurd en kennen blauwe details. Zo is de bovenlaag van de nieuwste Messi voetbalschoen wit, terwijl het frame blauw gekleurd is. Deze kleurencombinatie komt ook terug op de zoolplaat. Wel wordt de zoolplaat versierd met gele noppen. Het logo van de voetbalschoenen op de hak vormt met haar zwarte kleur een contrast. Het nieuwe model van de Messi 15.1 werd begin juni al gepresenteerd. Messi droeg deze schoenen al in de Champions League finale en op de Copa America. Voorheen haalden de Messi voetbalschoenen voor het design en de technieken inspiratie uit de F50. Nu is de Messi 15.1 een op zichzelf staande voetbalschoen met een eigen ontwerp en eigen technieken.

Kenmerken witte Adidas Messi 15.1 voetbalschoenen

De bovenkant van de schoenen zijn gemaakt van een super zacht synthetisch leer met een 3D structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Bovendien zorgt dit materiaal voor een perfecte eerste controle en touch. Het zogenaamde MessiTOUCH X-ray oppervlak zorgt voor een naadloze precisie bij de aanname en zorgt er bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen. Één van de meest opvallende elementen van de nieuwe Adidas Messi 15.1 voetbalschoenen is de externe 3D kooi of 3D frame om de schoenen. Deze heeft als doel de voetbalschoenen stabiel te houden, wanneer spelers op deze voetbalschoenen versnellen. Bovendien zorgt het 3D frame ervoor dat de schoenen naadloos aansluiten op de voeten. Dit frame wordt ook wel de messFRAME genoemd, welke ook aangesloten is op de veters. Wanneer je deze schoenen aandoet, vormt het frame zich naar de enkels en de wreef. De achterkant bevat een zichtbaar hielframe voor maximale grip. Als laatste zijn de nieuwste Messi voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde messiGAMBETRAX technologie, welke terug komt in de structuur van de noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen. De structuur van de noppen is dezelfde als de Adidas F50 Adizero voetbalschoenen hadden. De achterkant van de onderkant van de schoenen bevatten slechts vier ovale noppen. De voorkant van de schoenen bevatten wel het gebruikelijke aantal noppen of spikes. Deze spikes zijn gebaseerd op de spikes van hardloopschoenen en zorgen ervoor dat spelers sneller kunnen draaien en afzetten. Dit noppensysteem focust zich op 3 elementen: versnellen, verandering van richting en roteren. Opvallend aan de middelste nop is dat deze voorzien is van het Messi trademark logo van Adidas. Check hieronder de foto's van de nieuwste Adidas Messi 15.1 voetbalschoenen.

Witte Adidas Messi 15.1 voetbalschoenen kopen

Deze voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 40,- in volwassen maten en in kindermaten kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas. De duurste Messi 15.1 voetbalschoenen scoor je voor € 200,-. Wil je nog een extra KORTING van 15%

? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Witte Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen (1)

Witte Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen 2

Witte Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen 3

Witte Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen 4

Witte Adidas Messi 15.1 Voetbalschoenen 5