3 december 2015

Witte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen

Adidas heeft witte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen gelanceerd. Deze witte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen maken onderdeel uit van een nieuwe generatie Gloro voetbalschoenen. Deze generatie vormt de tweede generatie Gloro en staat bekend als de 16.1. De Gloro 16.1 volgt de 15.1 op die in maart van dit jaar werd gelanceerd. Het design van de witte Gloro 16.1 bevat overwegend de kleur wit. Het design is traditioneel en tijdloos, maar de schoen bevat wel de modernste materialen en technieken. De kleur zwart komt enkel terug op de adidas Trademark strepen langs de zijkanten en op de tong van de schoenen. Bij deze witte variant komt geen lip meer terug. Dit was wel het geval bij de witte Gloro 15.1 schoenen. De volledige loopzool is zowel langs de zijjkanten als op de onderkant wit. Wil je meer weten over de witte Gloro's? Lees de informatie hieronder!

Informatie witte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. De zool van de nieuwste generatie Gloro voetbalschoenen is anders dan de zool van de Gloro 15.1, de eerste generatie Gloro voetbalschoenen. De zoolplaat van de 16.1 kent een traditionele noppenconfiguratie en zorgt voor een perfecte tractie op harde velden. Check hieronder de foto's van de nieuwste witte Adidas Gloro voetbalschoenen.

Witte adidas Gloro 16.1 kopen

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu in alle kleurstellingen en inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Witte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen (1)

Witte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 2

Witte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 3

Witte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 4 (1)

Witte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 5