26 februari 2016

Witte adidas Ace16+ Primeknit voetbalschoenen

Witte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen zijn gelanceerd door adidas. Verwacht wordt dat niet heel veel sterspelers op deze voetbalschoenen gaan schitteren. Doorgaans schittert James (Colombia en Real Madrid) op Ace 16+ Primknit voetbalschoenen. Het design toont een overwegend witte bovenlaag. Foto's tonen daarnaast fel groene, fel blauwe en zwarte details. Het design kent fel groene adidas Trademark strepen langs de zijkanten. De strepen worden boven afgesloten met zwarte details. Laatstgenoemde kleur loopt over op de veters. Het design kent bovendien een witte zoolplaat met fel blauwe noppen. Op de zoolplaat komen echter ook zwarte details terug. Verder kent het design een fel blauw Ace logo op de Primecut. Ook de zwarte binnenzool bevat dit logo.

Materialen en technieken witte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieud primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframe buitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de nieuwste Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen.

Witte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De witte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Adidas Primeknit ACE schoenen in de online voetbalschoenenshop

of in deze exclusieve shop!

Witte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen

Witte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 2

Witte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 3

Witte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 4