1 februari 2017

Wit/zwarte Under Armour ClutchFit 3.0 voetbalschoenen

Under Armour heeft weer nieuwe Clutchfit voetbalschoenen gelanceerd. Op deze nieuwe schoenen spelen sterren als Tah (Bayer Leverkusen) en Jermaine Jones (LA Galaxy) vanaf nu hun wedstrijden voor de clubs. Deze nieuwe Under Armour voetbalschoenen zijn de 3.0 versie van de voetbalschoenen van het Amerikaanse sportmerk en bevatten weer geheel nieuwe en ook nog eens revolutionaire technieken. Zo zijn de schoenen namelijk geproduceerd middels een speciale 3D technologie. We bespreken het design en de technologieën van de schoenen hieronder. Deze voetbalschoenen zijn perfect voor veelzijdige, creatieve spelers, die het tempo van een wedstrijd willen bepalen.

Direct enthousiast over deze nieuwe voetbalschoenen van Under Armour? Scoor ze direct in deze ONLINE SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Witte -under -armour -clutchfit -schoenen

Design en voordelen UA Clutchfit FORCE 3.0 voetbalschoenen

De nieuwe Under Armour Clutchfit 3.0 voetbalschoenen zijn overwegend wit en bevatten in het zwart het logo van het sportmerk aan de achterkant van de zijkanten van de schoenen. Vlak daarachter staat de naam van de voetbalschoenen: CLUTCHFIT. Verder hebben de schoenen witte veters en is de binnenzool fel groen. Het onderstel van de Under Armour voetbalschoenen is een combinatie van fel zwart en wit met ronde noppen. Het witte gedeelte bevat weer een zwarte spikkeltjes print. Daarover hieronder meer! Wil je de voordelen van deze nieuwe Clutchfit 3.0 voetbalschoenen weten? Lees hieronder verder!

Wit -zwarte -under -armour -clutchfit -schoenen

Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal Trivela microfiber. Voordelig aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Het voelt zelfs als een tweede huid, waardoor het eerste balcontact optimaal is. Verder zijn de schoenen uitgerust met een extra laagje, welke terug komt in de 3D structuur over de voetbalschoenen. Dit zorgt niet alleen voor een nog betere pasvorm rondom de middenvoet en voorvoet, maar ook voor een betere grip in alle weersomstandigheden. De zool aan de binnenkant van de schoenen betreft een speciale zool. Het voetbed is namelijk uitgerust met de zogenaamde Charged Cushoning technologie van Under Armour, welke optimale demping biedt, zodat je nog beter kunt versnellen. De hiel van de schoenen is uitgerust met een revolutionair antislip materiaal, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en tractie.

De onderkant van de schoenen bevatten conische of ronde noppen, waardoor de spelers die deze schoenen dragen zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Bovendien volgen deze innovatieve noppen de natuurlijke bewegingen van de voet. De zoolplaat van de nieuwe Clutchfit Under Armour voetbalschoenen is ook vernieuwd. Deze bevatten namelijk een geïntegreerde schacht met BZM. Dit biedt de perfecte ondersteuning, waardoor je nog sneller af kunt remmen en dankzij de flexibiliteit in de voet kan je ook nog eens sneller accelereren. De schoenen wegen slechts 215 gram!

Witte Under Armour ClutchFit 3.0 voetbalschoenen kopen

Deze nieuwe Under Armour kicksen kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande SHOP! De prijs van het duurste model is € 230,-, maar goedkopere modellen scoor je al vanaf ongeveer € 50,- voor kinderen en volwassenen. Uiteraard zijn deze schoenen zowel beschikbaar voor natuurgras als kunsgras. Directe levering gegarandeerd!

Scoor de nieuwe Under Armour Clutchfit voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP!

Witte -clutchfit -3-0-ua -voetbalschoenen