4 maart 2016

Wit-zwarte Nike Mercurial Vapor X Tech Craft voetbalschoenen

Nike heeft wit-zwarte Mercurial Vapor X voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen gelden als de lage variant uit de Merucrial collectie. De voetbalschoenen kennen een opvallend ontwerp met klassieke kleuren en zijn gemaakt van kangoeroe leer. In augustus 2015 lanceerde Nike het eerste Tech Craft pack. Het design van de nieuwste Mercurial Vapor X voetbalschoenen bestaat uit 2 klassieke kleuren die je nog weinig terug ziet keren op voetbalschoenen. Zo is de bovenlaag van de voorvoet wit gekleurd. De voorvoet kent een witte Nike swoosh met een zwarte omlijning. De hak van de schoenen is op zijn beurt zwart van kleur. Bovendien bevat de loopzool deze kleur. De Mercurial Vapor X voetbalschoenen van Nike zijn perfect voor snelle, wendbare en creatieve voetballers.

Wit-zwarte Nike Mercurial Vapor X Tech Craft voetbalschoenen

De nieuwe wit-zwarte Mercurial Vapor X Tech Craft voetablschoenen bevatten geen tong. De voorvoet bestaat uit kangoeroe leer. Kangoeroeleer zorgt voor een betere balcontrole. Door de toevoeging van ACC behoud je zowel gedurende droge als natte weersomstandigheden deze betere balcontrole. Kenmerkend aan de leren versie van de Mercurial Vapor X uit het Tech Craft Pack is dat deze slechts 200 gram weegt. De loopzool van de schoenen bevat aan de onderkant een grippatroon dat wordt gekenmerkt door direct-inject blades. Deze zorgen voor een juiste grip in elke richting. Onder de voorvoet van de Mercural Vapors uit het nieuwste Tech Craft Pack bevinden zich op de loopzool bovendien spikes. Deze spikes zorgen ervoor dat je nog sneller weg kan sprinten bij je tegenstander. De zoolplaat aan de onderkant van de schoenen is gemaakt van nylon. Dit is een licht materiaal. Dit zorgt ervoor dat je je sneller los kan maken van de tegenstander en zorgt bovendien voor stabiliteit. De zool aan de binnenkant van de schoenen is geperforeerd en vormt zich naar de vorm van de voeten. 

Nike Mercurial Tech Craft voetbalschoenen kopen

De nieuwste kangoeroe leren Vapor Nike Mercurial Vapor X schoenen kan je vanaf nu kopen in onderstaande shops! De prijs van de schoenen varieert van € 200 tot € 220. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Deel hieronder je mening over de leren versie van de Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen en bekijk welke Vapors nog meer verkrijgbaar zijn.

Wit -zwarte Nike Mercurial Vapor X Tech Craft Voetbalschoenen

Wit -zwarte Nike Mercurial Vapor X Tech Craft Voetbalschoenen 2