4 maart 2016

Wit-zwarte Nike Mercurial Superfly Tech Craft voetbalschoenen

Nike heeft wit-zwarte Nike Mercurial Superfly Tech Craft voetbalschoenen gelanceerd. Tech Craft voetbalschoenen maken onderdeel uit van een collectie voetbalschoenen die bestaan uit kangoeroe leer. Het design van de nieuwe Nike Mercurial Superfly Tech Craft voetbalschoenen beeld een klassiek design uit en toont gelijkenissen met het design van de nieuwste Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen. Het design combineert de 2 klassiekste kleuren voor voetbalschoenen; wit en zwart, kleuren die tegenwoordig nog maar weinig terugkomen op voetbalschoenen. Het design van de nieuwste Superfly Tech Craft schoenen beeld een half-om-half design uit. Het voorste deel van de schoenen is wit, terwijl het achterste deel zwart is. Met het achterste deel wordt de hak en de Dynamic Fit collar van de Superfly's bedoeld. De zoolplaat van de nieuwe Mercurial Superfly Tech Craft schoenen is tevens zwart. De nieuwste Mercurial Superfly voetbalschoenen worden versierd met een witte Nike swoosh op de neus. De swoosh kent een zwarte omlijning. Ook op de binnenkant van de hiel komt een witte Nike swoosh terug. Op de hak van de voetbalschoenen staat "Mercurial" gedrukt.

Wit-zwarte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De bovenkant van de Nike Mercurial Superfly Tech Craft voetbalschoenen is uitgerust met zogenaamde briokabels of Flywire kabels. Deze kabels zorgen ervoor dat de voet op zijn plaats blijft en zorgen er bovendien voor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet, waardoor het balcontanct optimaal is. Verder bevatten de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen natuurlijk een enkelsok of Dynamic Fit Collar. Deze enkelkraag zorgt ervoor dat de enkels en de voeten als één lichaamsdeel aanvoelen, waardoor je nog bewuster wordt van het contact van je voet met de bal. Bovendien zorgt de Dynamic Fit collar er ook voor dat de voeten op zijn plaats blijven in de schoenen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Verder bevatten de geel/gouden Nike Superfly voetbalschoenen geen tong, waardoor je voet nog dichter bij de bal is. Het bovenwerk van de schoenen bestaat uit het Flyknit materiaal. Dit materiaal geeft het zogenaamde blote voeten gevoel, waardoor je voeten en schoenen als het ware één zijn. Bovendien bevat het Flyknit materiaal een 3D structuur, welke op de nieuwe versie uit de TechCraft lijn niet te zien is. Deze structuur zorgt voor wrijving tussen de bal en schoenen, zodat wanneer je in hoge snelheden dribbelt, de bal nog steeds aan je voet blijft plakken. Uiteraard zijn deze schoenen ook uitgerust met de ACC technologie. Deze technologie zorgt voor een perfect balgevoel in alle weersomstandigheden. De onderkant van de nieuwste voetbalschoenen uit de Nike Mercurial Superfly lijn is gemaakt is van een carbonfiber materiaal. Dit materiaal bestaat uit twee lagen. Deze onderzool zorgt voor perfecte en krachtige afzetten. Dit leidt tot een optimale snelheid. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn langwerpig. Ook dit bevordert snelheid. Daarnaast zijn de schoenen aan de onderkant uitgerust met twee extra noppen, welke voor een betere grip zorgt in alle richtingen.

Nike Mercurial TechCraft voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Mercurial Superfly Tech Craft voetbalschoenen kan je vanaf nu in volwassen maten kopen voor een bedrag van € 300,- in onderstaande shops. Check daar ook nog tal van andere goedkopere voetbalschoenen, welke je al vanaf een bedrag van € 50,- scoort. Directe levering en gratis verzending! Check nog meer beschikbare Mercurial Superfly voetbalschoenen in het overzicht hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

En vergeet hieronder je mening niet te geven.

Wit -zwarte Nike Mercurial Superfly Tech Craft Voetbalschoenen

Wit -zwarte Nike Mercurial Superfly Tech Craft Voetbalschoenen 2