Nike heeft wit-zwarte Nike Magista Opus Tech Craft voetbalschoenen gelanceerd. Tech Craft voetbalschoenen maken onderdeel uit van een collectie voetbalschoenen die bestaan uit kangoeroe leer. Het design van de nieuwe Nike Magista Opus Tech Craft voetbalschoenen beeld een klassiek design uit. Het design combineert namelijk 2 klassiekste kleuren voor voetbalschoenen; wit en zwart. Het design van de nieuwste Opus Tech Craft schoenen beeld een half-om-half design uit. Het voorste deel van de schoenen is wit, terwijl het achterste deel zwart is. De nieuwste Magista Opus voetbalschoenen worden versierd met een witte Nike swoosh langs de zijkanten. De swoosh kent een zwarte omlijning. Het achterste deel van de Opus schoenen is op zijn beurt zwart. Dit geldt ook voor de lip, de veters en de zoolplaat. Op de hak van de voetbalschoenen staat "Magista" gedrukt, terwijl op de lip het logo van Nike in het wit terugkomt.

Materialen en technieken Nike Magista Opus Tech Craft voetbalschoenen

De wit-zwarte Nike Magista Opus voetbalschoenen kennen in tegendeel tot andere Magista's een kangoeroe lederen

bovenlaag. Deze bovenlaag garandeert een nog betere balcontrole. De bovenlaag heet Kangalite, welke op de fel geel/gouden Magista's tot uiting komt in een honingraatachtige structuur op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Deze structuur zorgt voor een perfecte eerste aanname. Bovendien is de bovenkant van de nieuwste Tech Craft Nike Magista schoenen uitgerust met de NikeSkin technologie, waardoor de schoen uit minder lagen is opgebouwd en zo minder vocht opneemt. Deze technologie zorgt er daarnaast voor dat de schoenen zich perfect vormen naar de vorm van de voeten. De bovenlaag kent zoals bij meerdere voetbalschoenen van Nike de ACC (All Conditions Control) technologie. Deze technologie stimuleert de grip en de controle op de bal in zowel droge als in vochtige weersomstandigheden. De zoolplaat van de schoenen is uitgerust met een combinatie van pebax en nylon met kegelvormige/ronde noppen in het fluorescerend geel. De combinatie van een lichte zool en ronde noppen zorgt ervoor dat spelers wendbaar zijn en daardoor nog sneller en explosiever van een tegenstander weg kunnen draaien/sprinten of van richting kunnen veranderen. De pebax zoolplaat zorgt voor nog meer stevigheid stevigheid en beweeglijkheid in alle richtingen. De nylon laag zorgt ervoor dat spelers explosief kunnen starten en zich los kunnen maken van hun tegenstander.

Wit-zwarte Nike Magista Tech Craft voetbalschoenen kopen

De wit-zwarte Nike Magista Opus voetbalschoenen uit het Tech Craft Pack zijn verkrijgbaar in onderstaande shops. De prijs van deze nieuwe voetbalschoen van Nike is €200,- en is alleen beschikbaar voor volwassenen. Directe levering en geen verzendkosten. Check hiernaast of hieronder nog meer beschikbare Nike Magista Opus voetbalschoenen en deel hieronder je mening!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Wit -zwarte Nike Magista Opus Tech Craft Voetbalschoenen

Wit -zwarte Nike Magista Opus Tech Craft Voetbalschoenen 4

Wit -zwarte Nike Magista Opus Tech Craft Voetbalschoenen 2