1 maart 2016

Wit-zwarte Nike Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen

Nike heeft wit-zwarte Nike Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen gelanceerd. Tech Craft voetbalschoenen maken onderdeel uit van een collectie voetbalschoenen die bestaan uit kangoeroe leer. Het design van de nieuwe Nike Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen beeld een klassiek design uit en toont gelijkenissen met het desgin van de nieuwste Opus Tech Craft voetbalschoenen. Het design combineert namelijk de 2 klassiekste kleuren voor voetbalschoenen; wit en zwart. Het design van de nieuwste Obra Tech Craft schoenen beeld een half-om-half design uit. Het voorste deel van de schoenen is wit, terwijl het achterste deel zwart is. De nieuwste Magista Obra voetbalschoenen worden versierd met een witte Nike swoosh langs de zijkanten. De swoosh kent een zwarte omlijning. Het achterste deel van de Obra schoenen is op zijn beurt zwart. Dit geldt ook voor de lip, de veters en de zoolplaat. Op de hak van de voetbalschoenen staat "Magista" gedrukt. De voetbalschoenen worden versierd met een zwarte Dynamic Fit collar.

Materialen en technieken Nike Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen

De nieuwste Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen bestaan op voorvoet en de zijkanten uit een zacht kangoeroeleer. Dit ultrazachte leer zorgt voor een perfect balgevoel en een heerlijke aanname. De enkelsok (Dynamic Fit collar) zorgt voor het gevoel dat de enkels en de voeten als één lichaamdeel gezien worden, wat zorgt voor nog meer stabiliteit. In de Dynamic Fit collar is de Flyknit technologie verwerkt. Het Flyknit materiaal is flexibel en zorgt voor comfort. De Magista Obra schoenen bevatten geen tong, waardoor je voet nog dichter bij de bal is. Bovendien zorgt dit materiaal voor het zogenaamde blote voeten gevoel, waardoor het lijkt alsof je alleen sokken aan hebt. De schoenen vormen zich dan ook naar de vorm van de voet. Verder zijn de Magista's uitgerust met de ACC technologie. Deze All Conditions Control technologie zorgt ervoor dat de balcontrole optimaal is zowel in droge als natte weersomstandigheden. De onderkant van de nieuwe Magista voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van nylon en pebax. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen. De lichtgewicht inlegzool spiegelt de vorm van je voet voor comfort en demping met een laag profiel. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn kegelvormig. Dit zorgt ervoor dat je je snel los kan maken van je tegenstander! De Magista Obra voetbalschoenen zijn perfect voor wendbare en creatieve spelers. Check hieronder de nieuwste Magista Obra voetbalschoenen uit de Tech Craft collectie.

Wit-zwarte Nike Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen kopen

De nieuwste Magista Obra Tech Craft voetbalschoenen kan je vanaf nu voor een bedrag van € 200,- kopen in onderstaande shops. Deze zijn alleen beschikbaar in volwassen maten. Directe levering en gratis verzending! Geïnteresseerd in andere Magista schoenen, check dan het overzicht met beschikbare schoenen hiernaast of hieronder en deel hieronder je mening over de nieuwe Magista Obra's!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Wit -zwarte Nike Magista Obra Tech Craft Voetbalschoenen 3

Wit -zwarte Nike Magista Obra Tech Craft Voetbalschoenen

Wit -zwarte Nike Magista Obra Tech Craft Voetbalschoenen 2