1 maart 2016

Wit-zwarte Nike Hypervenom II Tech Craft voetbalschoenen

Nike heeft nieuwe Nike Hypervenom Phantom II Tech Craft voetbalschoenen gelanceerd. De Nike Hypervenom Phantom II Tech Craft voetbalschoenen kennen een klassiek design en zijn gemaakt van kangoeroe leer. Het design bevat de klassieke kleuren wit en zwart, tegenwoordig kleuren die nog weinig terugkomen op voetbalschoenen. Zo is de bovenlaag van de voorvoet wit gekleurd. De voorvoet kent een witte Nike swoosh met een zwarte omlijning. De hak van de schoenen is op zijn beurt zwart van kleur en bevat een zwarte Nike swoosh. Ook de Dynamic Fit Collar van de schoenen is zwart. Bovendien bevat de loopzool deze klassieke kleur. De Hypervenom Phantom II voetbalschoen van Nike is perfect voor creatieve voetballers.

Wit-zwarte Nike Hypervenom II Tech Craft voetbalschoenen

De voorkant van de voetbalschoenen bestaat uit een zacht kangoeroeleer. Dit ultra zachte leer zorgt voor een perfect balgevoel en bovendien voor een goede controle. Door de toevoeging van ACC aan dit dunne leer blijft een goede controle behouden gedurende alle weersomstandigheden. Ook bevatten de schoenen de bekende Flywire kabels aan de bovenkant van de schoenen. Het Flyknit materiaal kom alleen terug op het hoge deel van de voorvoet. De kabels zorgen ervoor dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en daardoor voor meer stabiliteit, zonder verlies van bewegingsvrijheid. De fel gele hiel aan de achterkant van de schoenen bestaat uit een synthetisch materiaal. Dit materiaal heeft als voordeel dat het voor stabiliteit van de enkels zorgt. Verder wordt de Hypervenom II voetbalschoen gekenmerkt door de enkelsok of Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de schoenen. De enkelsok geef je het gevoel dat de voeten en enkels als een lichaamsdeel gezien worden en je je daardoor nog meer bewust bent van het contact met de bal. Bovendien zorgt de enkelsok voor meer stabiliteit. Verder bevat de Nike Hypvernom II voetbalschoen geen flap of tong, waardoor je met je voet nog dichter bij de bal bent. De fel gele nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander.

Nike Hypervenom II Tech Craft voetbalschoenen kopen

Check hieronder de foto's van de wit-zwarte Nike Hypervenom II voetbalschoenen uit de Nike Tech Craft collectie. Deze kan je vanaf nu kopen in onderstaande shops. De prijs van deze nieuwe voetbalschoenen van Nike liggen tussen de € 250,- en € 290,- en zijn alleen beschikbaar voor volwassenen. Directe levering en geen verzendkosten. Check hiernaast of hieronder nog meer beschikbare Nike Hypervenom II voetbalschoenen en deel hieronder je mening!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Wit -zwarte Nike Hypervenom II Tech Craft Voetbalschoenen 3

Wit -zwarte Nike Hypervenom II Tech Craft Voetbalschoenen

Wit -zwarte Nike Hypervenom II Tech Craft Voetbalschoenen 2