1 december 2015

Zwart-witte adidas ACE 15 voetbalschoenen

Adidas heeft zwart-witte adidas ACE15 voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen zijn de schoenen voor voetballers die de beslissende eindpass willen geven. De gelanceerde adidas ACE 15 voetbalschoenen kennen geen opvolger. Adidas zal geen nieuwe kleurvariant van de ACE 15 meer presenteren. Begin 2016 zal adidas namelijk ACE 16 voetbalschoenen lanceren. De ACE 16 van adidas lijken niet alleen een ander design te bevatten. Adidas lijkt ook met nieuwe technieken te komen. De nieuwste adidas ACE 15 voetbalschoenen kennen een zwart-wit design en worden gedragen door sterspelers als James Rodriguez (Real Madrid en Colombia), Mesut Özil (Arsenal en Duitsland), Ivan Rakitić (Barcelona en Kroatië) en Morgan Schneiderlin (Manchester United en Frankrijk). Het design van de schoenen is gelijk aan het design van de nieuwste zwart-witte adidas ACE Primeknit. De ACE 15 voetbalschoenen kennen een zwarte voorvoet, terwijl de hak juist wit is. Daarnaast worden de ACE schoenen versierd met zilveren, groene en roze details. In de honingraad op de voorvoet bevinden zich namelijk zilveren details. De 3 adidas Trademark strepen langs de zijkanten zijn tevens zilver. Dit geldt ook voor het adidas logo op de hak. De 3 adidas Trademark strepen langs de zijkanten van de schoenen lopen door tot op de loopzool. Deze loopzool wordt tevens versierd met witte en roze noppen. Het ACE logo op de tong is zwart. Groene veters maken het design van de nieuwste zwart-witte ACE schoenen af. Check hieronder welke materialen en technieken de voetbalschoenen rijk zijn.

Technische informatie adidas ACE15.1 voetbalschoenen

Het verschil met de adidas ACE 15 Primeknit voetbalschoenen is dat deze versie van de ACE geen lycra primeknit materiaal kent. De bovenkant van de Adidas ACE voetbalschoenen bestaat uit een driedelig leren honingraat achtige structuur. Deze structuur komt tot uiting in de voorvoet van de Adidas ACE voetbalschoenen en is bovendien uitgerust met verschillende technieken. Dit wordt ook wel de adidas Totalskin genoemd en zorgt voor zowel bescherming als ventilatie. De voorvoet of het schietoppervlak van de ACE voetbalschoenen staat bekend als het 3D CTRL/WEB. Door het 3D-schietoppervlak is je eerste touch meteen raak; de bal wordt een deel van je lichaam en je hebt alles in de hand. De synthetisch driedelige bovenlaag kent tevens een extra laagje NSG (NON STOP GRIP). Dit biedt onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. Daarnaast zorgt de hak van de Adidas ACE schoenen voor stabiliteit van de voet. De hak van deze schoenen zijn namelijk uitgerust met het CTRL/FIT hielstabilisatie systeem. Dit vormt een extra sterke hielkap. Het hielstabilisatie systeem zorgt ervoor dat de hiel van de schoenen perfect om de voeten ballen, zodat je snel van je tegenstander los kan komen. Bovendien zorgt dit systeem voor een goede bescherming. De onderkant van de schoenen bevat een speciale noppenstructuur, welke door adidas aangeduid wordt met het GROUND/CTRL noppenedesign. De onderkant van de adidas Ace schoenen zijn namelijk voorzien van extra noppen onder de voorvoet, waardoor je een nog betere balcontrole hebt. De onderkant van de schoenen zijn uitgerust met 10 normale ronde noppen, welke zorgen voor optimale grip en zorgen ervoor dat je je snel kan losmaken van je tegenstander. Bovendien bevatten de onderkant van de schoenen ook nog kleinere noppen. Deze noppen zorgen ervoor dat je een nog betere balcontrole hebt en bieden ongekende voordelen, zowel op firm ground (gras) als op kunstgras. Check hieronder de foto's van de nieuwste Adidas ACE voetbalschoenen met zilveren, groene en roze details. Check tevens waar deze ACE15.1 schoenen verkrijgbaar zijn.

Zwart-witte adidas ACE 15 voetbalschoenen kopen

De Adidas ACE voetbalschoenen kan je al vanaf een bedrag van € 50,- kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten in de online SHOP van Adidas. De duurste versie van de Adidas ACE voetbalschoenen is € 200,-. Sinds kort bevat de ACE lijn ook een Primeknit variant. Check in de online adidas store de tot dusver gelanceerde adidas ACE voetbalschoenen. Scoor nog 15% extra korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten. Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in de online shop van Voetbalshop.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Adidas ACE 15 Voetbalschoenen 6

Adidas ACE 15 Voetbalschoenen

Adidas ACE 15 Voetbalschoenen 2

Adidas ACE 15 Voetbalschoenen 4

Adidas ACE 15 Voetbalschoenen 5