Adidas heeft de meest moderne klassieke lijn voetbalschoenen uitgebreid. Sinds enkele dagen is de Adidas Gloro collectie nieuwe schoenen rijker. Het gaat opvallend genoeg niet om nieuwe Gloro 16.1 voetbalschoenen, maar om Gloro 15.1 kicksen. De schoenen zijn slechts bij een beperkt aantal resellers verkrijgbaar. Volgers kenners op de markt haalt de wit-rode kleurencombinatie inspiratie uit oude colorways uit de vroegere Adidas Predator collectie. Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? Lees hieronder alle ins en outs van de voetbalschoenen, van het design tot de belangrijkste toegepaste technieken. Wij vertellen jou alles!

Is informatie over het design en de toegepaste technieken en materialen voor jou gesneden koek, weet jij alles al over deze klassieke voetbalschoenen en wil je deze nieuwe kicksen zo snel mogelijk om jouw voeten hebben? Dat kan. Ga direct naar deze SHOP en bestel ze.

Wit -rode -adidas -gloro -15-voetbalschoenen

Design, technieken en materialen wit-rode Adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen

De nieuwste Adidas Gloro voetbalschoenen bestaan uit drie kleuren. De kleuren wit, rood en zwart vormen het gezicht van deze Gloro 15.1 schoenen. Het design van de kicksen wordt gekenmerkt door een overwegend witte bovenlaag. Langs de zijkanten komen de kenmerkende zwarte Adidas Trademark strepen terug. Nog kenmerkender aan het design van deze klassieke voetbalschoenen is de grote rode lip die valt over een deel van de witte veters. De lip is bevestigt door een elastiek. Op de lip is het logo van Adidas gedrukt. Verder wordt het design van deze Gloro voetbalschoenen gekenmerkt door een rode loopzool. 

Wit -rode -adidas -gloro -15-voetbalschoenen -2

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. Dit is een zelfde zool als gebruikt wordt bij de Adipure 11PRO voetbalschoenen, die Adidas eerder dit jaar lanceerde. Dit betekent dat de zoolplaat meer noppen bevat en dat de noppen van de Adidas Gloro voetbalschoenen kleiner dan voorheen bij de 11PRO voetbalschoenen het geval was. Dit zorgt wat voor een perfecte tractie zorgt op harde velden.

Wit -rode -adidas -gloro -15-voetbalschoenen -2

Wit-rode adidas Gloro 15.1 kopen?

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending! We verwachten overigens niet dat sterspelers op deze voetbalschoenen zullen spelen. Mocht dat wel zo zijn, dan zullen wij daar uiteraard over berichten. 

Heb jij altijd al willen shinen in klassieke voetbalschoenen in een modern jasje die jou niet alleen maar balcontact, maar ook controle garandeert? Koop het dan hier....en geef hieronder je mening!

Wit -rode -adidas -gloro -15-voetbalschoenen -4