11 oktober 2016

Puma breidt control-collectie uit met wit-oranje evoTOUCH voetbalschoenen

Het is Puma dat de laatste dagen aandacht opeist met de lancering van diverse Puma evoTOUCH voetbalschoenen. Zojuist presenteerden wij al de nieuwste zwart-oranje Puma evoTOUCH schoenen. Nu presenteren wij de wit-oranje evoTOUCH's aan jullie. De designs van de kicksen tonen veel overeenkomsten met elkaar. Daarom lijken de voetbalschoenen onderdeel uit te maken van een bepaald thema. Een thema dat wij tot dusver nog niet hebben kunnen achterhalen. Wat wij hebben kunnen achterhalen is uit welke technieken en materialen de schoenen en bestaan en waar je deze kunt scoren. Dit alles lees je hieronder!

Ben jij een echte fan van de Puma evoTOUCH voetbalschoenen en wil je deze schoenen direct scoren? Doe dat direct HIER en schitter binnenkort op het nieuwste model met enkelsok uit de Puma collectie.

Wit -puma -evotouch -voetbalschoenen

Design, materialen en technieken wit-oranje Puma evoTOUCH voetbalschoenen

De nieuwe Puma evoTOUCH voetbalschoenen kennen een overwegend witte bovenlaag. Langs de zijkanten loopt een wit Puma Trademark. Het witte trademark kent een glimmend effect en daarnaast ook een oranje omlijning. De bekende enkelsok is tevens wit van kleur. Dat geldt niet voor de veters van de schoenen. De veters bevatten een combinatie van oranje en wit. Deze combinatie geldt ook voor het design van de zoolplaat. De zoolplaat is overwegend wit, maar kent echter oranje noppen. Het designs is een opvallende verschijning. De afgelopen tijd zagen we weinig witte voetbalschoenen voorbij flitsen, terwijl dergelijke voetbalschoenen wel lange tijd trendy zijn geweest! Wellicht geeft Puma met deze kicksen het startsein voor een nieuwe trend.

Wit -puma -evotouch -voetbalschoenen -2

De Puma evoTOUCH 2016 voetbalschoenen beelden een super zacht en ultra dun Kangaroo lederen bovenlaag uit. De bovenlaag gaat door het leven als het K-Touch bovendeel. Dankzij zij deze dunne bovenlaag wegen de schoenen slechts 209 gram. Dit leer is slechts 0,9 mm dik. Deze laag komt niet alleen het gewicht ten goede. De lederen bovenlaag zorgt daarnaast voor een perfecte balcontrole gedurende alle weersomstandigheden. Daarnaast neemt het ook nog eens geen vocht op. Aan deze bovenlaag is een enkelsok bevestigd. De bovenlaag in combinatie met de 360 graden evoKNIT enkelsok geeft een blote voeten gevoel en het gevoel dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je been en lichaam. Hierdoor wordt je als voetballers automatisch meer attent op je voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar.  Extra interessant is dat de Puma evoTOUCH voetbalschoenen opgebouwd zijn uit een vernieuwde GripTex technologie voor optimale grip aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Deze technologie werkt anti-slip en leidt tot wrijving tussen voet en schoen, waardoor je niet glijdt in je voetbalschoenen. Zo kan je je met volle focus richten op het voetballen en gaat er geen kracht verloren. Echter stelt niet alleen de K-Touch bovenlaag alles in staat om de voetbalschoenen zo laag mogelijk in gewicht te houden. De lichtgewicht Pebax zoolplaat draagt hier ook zeker z'n steentje aan bij. De zoolplaat is voorzien van Speedtrack. Dit betekent dat de zoolplaat naast conische noppen een soort ruggengraat kent dat zorgt voor meer stabiliteit en een goede demping. Het noppen patroon is voorzien van de PUMA Speedtrack Spine, het 'ruggengraat' van de schoen zorgt voor stabiliteit en een goede demping. Een externe hielplaat bevorderd op zijn beurt nog meer de stabiliteit van de voeten.

Wit -puma -evotouch -voetbalschoenen -3

Wit-oranje Puma evoTOUCH voetbalschoenen kopen

Deze evoTOUCH voetbalschoenen kosten rond de € 250,-. Ook heeft Puma goedkopere varianten met enkelsok (evoKNIT) gelanceerd. Directe levering en gratis verzending! Ontdek ook het overzicht 'Voetbalschoenen met enkelsok' voor nog meer supergave voetbalschoenen met sok!

Hebben de details in het design en de verschillende materialen en technieken jou kunnen overtuigen? Koop dan deze voetbalschoenen in de speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!