30 september 2016

Puma lanceert wit-oranje evoSPEED SL II voetbalschoenen

Vanaf vandaag schitteren Antoine Griezmann en Sergio Aguero op de nieuwste wit-oranje Puma evoSPEED SL II voetbalschoenen. Deze evoSPEED voetbalschoenen zijn tegelijkertijd met de nieuwste colorway evoPOWER schoenen gelanceerd en vertegenwoordigen Puma komende tijd op de voetbalvelden. Zo staat komende week weer een Champions League speelronde op het programma, een perfect podium voor Puma om de schoenen aan het grote publiek te tonen. Deze 'Speed' voetbalschoenen garanderen naast het behalen van de hoogste snelheden ook een ongekende balcontrole. Zo weet je zeker dat je de bal niet kwijt zult raken als je in een op een duel bent verwikkeld met de beste verdedigers ter wereld.

Scoor de nieuwste Puma evoSPEED voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

Puma -evo -speed -wit -oranje

Design en kenmerken wit-oranje evoSPEED voetbalschoenen Puma

Het design van de nieuwste colorway Puma evoSPEED SL II voetbalschoenen toont overeenkomsten met eerder gelanceerde evoSPEED schoenen. Er is echter niet sprake van een onderling verschil in kleur in het design van de schoenen, iets dat we zagen in de designs van reeds gelanceerd 'Speed' voetbalschoenen. De voetbalschoenen hebben een witte met oranje basis en een zwarte form stripe. Dit resulteert in een witte neus, een wit middenstuk en een oranje hakgedeelte. Het opvallende design wordt uitgebreid met de zwarte belettering evoSPEED aan de binnenkant. Een oranje zoolplaat maakt dit design compleet.

Puma -evo -speed -wit -oranje -3

Frankrijk- en Atletico Madrid sterspeler Griezmann was als speler van Puma nauw betrokken bij de lancering van de nieuwste evoSPEED's. Als model staat hij in het beeldmateriaal van deze kicksen centraal. Griezmann geeft aan zeer content te zijn met zijn nieuwe Puma schoenen: "Ik vind deze nieuwe kleur erg mooi. Het is een interessant en opvallend ontwerp en dat vind ik belangrijk bij een voetbalschoen. PUMA heeft het weer fantastisch gedaan.”

Puma -evo -speed -wit -oranje -2

Een vraag die jullie hoogstwaarschijnlijk beantwoord willen zien worden is hoe voetballers op deze voetbalschoenen zo'n hoge snelheid kunnen behalen en zelfs ook nog eens hun balcontrole behouden! Dit wordt bewerkstelligd door SpeedFrame en het SpeedTrack Systeem. Hieronder duiken wij dieper in op deze technologieën.

Puma -evo -speed -wit -oranje -4

De bovenlaag van deze schoenen kent een dun rekbaar materiaal op de bovenkant dat zorgt voor een perfect balgevoel en aanname. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen.

Puma -evo -speed -wit -oranje -5

Puma evoSPEED SL II schoenen kopen

Wil jij met gruwelijke dribbels onder de hoogste snelheid iedere verdediger op het verkeerde been zetten, totdat er geen een verdediger meer overblijft en de baan naar het doel vrij weg is? Dat kan met de Puma evoSPEED schoenen van Puma. De PUMA evoSPEED SL II voetbalschoenen kan je zelfs zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 180,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma -evo -speed -wit -oranje -6