De Champions League gaat deze week van start. Dat betekent dat alle spelers in het grootste toernooi van Europa ook weer op nieuwe voetbalschoenen gaan spelen. Ook spelers als Joao Felix, Paulo Dybala, David De Gea, David Luiz, Daley Blind en Donny van de Beek zien we vanaf deze week op nieuwe voetbalschoenen. Het nieuwe INPUT Code pack bevat namelijk nieuwe adidas COPA 19+ en 19.1 voetbalschoenen. Het verschil tussen beide versies is dat de 19+ versie geen veters bevat en de 19.1 versie dus wel. De COPA voetbalschoenen van adi hebben evenals de andere silo's van het Duitse sportmerk (de Predator, de X en de Nemeziz) een metamorfose ondergaan en hebben een zeer elegante look. Benieuwd? Check!

Nu al fan van deze elegante wit/gouden adidas COPA19 voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze winkel of deze adidas SHOP!

Design wit/gouden adidas COPA19+ en 19.1 voetbalschoenen

Alle voetbalschoenen uit het INPUT CODE pack van adidas bevatten gouden details. Goud staat natuurlijk symbool voor winnen en dat is wat iedereen wil in de Champions League! De gouden accenten op de nieuwe COPA 19 voetbalschoenen zijn vooral te vinden in de drie strepen van adidas op de zijkanten van de voetbalschoenen en in de zoolplaat. Verder zijn de COPA 19+ en 19.1 voetbalschoenen helemaal wit met glinsterende details, super elegant dus. Mocht je met deze voetbalschoenen in de herfst of winter willen spelen, dan adviseren we dit niet al teveel te doen op natuurgras. Je krijgt de schoenen namelijk nooit meer zo schoon als toen je ze gekocht had en op witte voetbalschoenen zie je nu eenmaal alles. Adidas heeft de nieuwe COPA 19+ en 19.1 schoenen weer uitgerust met verschillende revolutionaire materialen en technologieën. Ben je hier nog niet mee bekend? Lees vooral verder!

Kenmerken wit/gouden adidas COPA19 voetbalschoenen

De upper van de adidas COPA 19 voetbalschoenen uit het Input code pack is gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel. Het leer bevat nog een extra technologie. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een nieuwe manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper. De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.

Naast een ultieme touch staan de COPA 19 schoenen bekend om de perfecte fit en beweging. De 19+ schoenen bevatten geen veters, maar bevatten wel een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. De sok van de COPA19 heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel. De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping. De zool betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen waarop we spelers als Donny van de Beek en Daley Blind vanaf nu zien schitteren bij Ajax en het Nederlands Elftal. Check bovendien de nieuwe, gouden adidas Predator voetbalschoenen. 

Wit/gouden adidas COPA 19 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas COPA voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De 19+ versie (de dure versie van de COPA19) heeft een prijs van € 250,- en de 19.1 versie is € 200,-. Goedkopere versies van deze wit/gouden adidas COPA voetbalschoen bestel je echter al vanaf € 50,-. De schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergonden. In deze shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!