De witte New Balance Visaro voetbalschoenen met fel gele details zijn uitgelekt. Spelers als Fellaini (Manchester United en België), Ramsey (Arsenal en Wales), Nasri (Manchester City en Frankrijk) en Kompany (Manchester City en België) zullen waarschijnlijk op deze flitsende voetbalschoenen spelen, wanneer deze officieel worden gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk. Het lijkt erop dat New Balance de nieuwste Visaro voetbalschoenen medio december officieel gaat lanceren voorafgaande aan de belangrijke Premier League wedstrijden rondom Kerst. Deze nieuwe schoenen lijken geheel wit te worden met een fel gele instap en fel gele veters. Bovendien loopt er een fel gele diagonale lijn over de zijkanten van de schoen. Het logo van New Balance staat op beide zijkanten van de schoenen (de N en de naam van het merk). Op de hiel staat het Visaro trademark teken. Uiteraard zijn ook deze schoenen van New Balance uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. We stippen ze hieronder nog even kort aan en geven daarnaast aan waar je deze exclusief kunt kopen vanaf december 2015.

Technieken New Balance Visaro voetbalschoenen

De bovenkant van de witte New Balance Visaro voetbalschoenen met fel gele details is uitgerust met een honingraat structuur

dat bestaat uit airopreen mesh. Hier komt bij dat de bovenlaag is gemaakt van dun synthetisch leer, waardoor het net lijkt alsof je op je blote voeten de trainingen en wedstrijden afwerkt. Dit komt de controle met de bal ten goede. Deze schoenen zijn dan ook perfect voor spelers die kansen kunnen creëren in een wedstrijd. Het materiaal van de schoenen zorgt er ook voor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten. Bovendien wordt het schietvlak aan de binnenkant van de wreef gekenmerkt door de geribbelde structuur. Dit deel van de schoenen wordt de Vari-Zone Ariaprene genoemd en zorgt ervoor dat je de bal goed kunt raken en je perfect op het doel kan schieten. Een externe hielkap die bevestigd is op de voetbalschoenen zorgt meer voor stabiliteit van de hiel. Rondom de externe hielkap zijn ventilatiegaatjes verwerkt. Dit heeft op zijn beurt ook een sterke invloed op een betere stabiliteit van de hiel. De loopzool van de New Balance Visaro voetbalschoen biedt nog meer voordelen. Deze zool is zowel aan de binnenkant als aan de onderkant geheel fel geel. Naast de aanwezigheid van conische en triangel gevormde noppen kent de voorvoet een"Pivot Zone". Deze zone moet bijdragen aan een betere wendbaarheid van voetballers. De Visaro lijn van New Balance is dan ook uitermate geschikt voor creatieve en wendbare voetballers. Check hieronder de foto's. Zodra deze officieel worden gelanceerd hebben we weer nieuws. Eerder deze maand lanceerde het merk al een geheel zwarte en witte Visaro voetbalschoen. 

Wit fel gele New Balance Visaro voetbalschoenen kopen

De witte New Balance Visaro voetbalschoenen met fel gele details kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van de schoenen voor volwassenen is € 170- € 190 en voor kinderen scoor je deze al vanaf € 100,-. Check ook andere schoenen uit de Visaro lijn in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending.

Koop de nieuwste New Balance Visaro schoenen hier

of in de officiële New Balance shop


Wit -fel -gele -new -balance -visaro -voetbalschoenen