Een dikke high-five naar New Balance. Het Amerikaanse merk heeft alweer haar vijfde colorway New Balance Furon 2.0 gelanceerd. En eerlijk is eerlijk, wij zijn onder de indruk! New Balance is echter nog druk bezig om de Furon succesvol in de markt te zetten als back-up van de Visaro voetbalschoenen. Dit gaat met vallen en opstaan, maar de technische kwaliteiten van deze 'speed' voetbalschoenen staan buiten kijf. Sterren als Negredo en Navas schitteren als wekelijks op deze kicksen. Ben jij de volgende?

Scoor de nieuwste New Balance Furon voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

Witte New Balance Furon Voetbalschoenen

De nieuwste Furon 2.0 voetbalschoenen gaan terug naar de basis. Geen opvallende prints, maar wel opvallende kleuren die jou dodelijk effectief voor de goal maken. De schoenen beelden een overwegend wit design uit en worden ook versierd met frisse rode en blauwe details. De bovelaag van deze New Balance kicksen is wit. Daarnaast kennen de Furon voetbalschoenen een blauwe zoolplaat. Rondom de veters vormt rood de belangrijkste kleur. Tezamen vormen deze kleuren een heerlijke combinatie, maar dit zijn niet de enige details! De schoenen worden namelijk ook gekenmerkt met een blauw logo van New Balance langs de zijkanten en op de hak.

Witte New Balance Furon Voetbalschoenen 2

De voetbalschoenen zijn gemaakt om jou de hoogste snelheid te geven richting het maken van een goal. Het thema van deze Furon 2.0 schoenen is niet voor niets 'snelheid en precisie'. Als verdedigers denken jij bij te kunnen houden wanneer jij deze schoenen draagt hebben zij het goed mis. Dit effect wordt bewerkstelligt door enkele gruwelijke materialen en technieken. Zo is de bovenkant van deze New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen gemaakt van een synthetische bovenlaag

. Deze bovenlaag is uitgerust met de Fantom Fit technologie, welke terug komt in de middenvoet. Deze technologie zagen we eerder terug bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk en zorgt voor meer stabiliteit aan de voorvoet. Tevens zorgt dit voor het zogenaamde lockdown fit. De schoenen vallen namelijk nauwsluitend om de voeten en nemen de vorm van de voeten aan, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgt het skelet voor nog meer power en kracht. Alsof dit niet genoeg is zijn de Furon voetbalschoenen ook uitgerust met een dunne micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht. Een ander kenmerk van de New Balance Furon 2.0 schoenen is de extra gewatteerde tong van de voetbalschoenen. Hierdoor kan je de bal nog beter raken. De is zool van de Furon's is ook uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. Ten slotte worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. Trekt dit verhaal jou over de streep om deze New Balance voetbalschoenen een keer uit te proberen? Check dan hieronder waar je deze 'speed' voetbalschoenen kunt kopen.

Witte New Balance Furon Voetbalschoenen 3

Deze nieuwste wit-blauw-rode New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online New Balance shop. De prijs van de schoenen in de hoogste prijsklasse is € 170,-, maar de goedkopere New Balance voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!