Welke spelers dragen de Nike Phantom Vision II voetbalschoenen?

Vorige week lanceerde Nike de nieuwe Nike Phantom Vision 2 voetbalschoenen. Nadat vorig jaar de eerste generatie Nike Phantom Vision voetbalschoenen door Nike werd uitgebracht, zijn er onder andere op verzoek van verschillende sterspelers wat aanpassingen aan deze kicksen aangebracht, zodat de verschillende sterspelers nog meer kunnen uitblinken op de nieuwe Nike Phantom Vision 2 voetbalschoenen. Maar welke spelers gaan op deze schoenen spelen? Bij de lancering van de schoenen maakte Nike al bekend dat Manchester City en Rode Duivels sterspeler Kevin de Bruyne het gezicht wordt van de nieuwe Phantom VSN II voetbalschoenen. De schoenen zien we ook terug op de Nederlandse velden. Bij Ajax dragen namelijk twee spelers deze schoenen! Check!

De Nike Phantom VSN II voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor creatieve voetballers, die een beslissende pass kunnen geven of die graag aanvallen. Dat kan zeker van Nico Tagliafico gezegd worden. De linksback van Ajax stoomt graag mee naar voren en is verantwoordelijk voor menigt assist. Bovendien pakt de Argentijn zo nu en dan zijn doelpuntje mee. De Nike Phantom VSN II voetbalschoenen zijn dan ook de perfecte voetbalschoenen voor de Argentijnse verdediger. Voor Edson Alvarez is het bij Ajax nog even zoeken wat zijn positie precies is. Feit is wel dat de international van Mexico ook op de nieuwe Phantom Vision II voetbalschoenen gaat spelen. Bij de Amsterdammers speelt ook Perr Schuurs op de Phantom Visions. Het is nog even de vraag of de verdediger ook op de nieuwe generatie Nike Phantom VSN II voetbalschoenen gaat spelen.

Daarnaast zijn er nog tal van andere bekende spelers, die op de nieuwe voetbalschoenen van Nike gaan spelen. Daarbij zit onder andere een international van het Nederlands Elftal, namelijk Nathan Aké. Andere spelers zijn Verratti, Bernardeschi, Cengiz Ünder, Mount, Havertz, Casemiro en Hector Herrera. Check hieronder alle spelers die deze voetbalschoenen gaan dragen.

Wil je zelf schitteren op de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen? Bestel deze direct in deze NIKE winkel of deze SHOP

Speler Club 2019-2020
Marco Verratti Paris Saint Germain
Federico Bernardeschi Juventus
Leonardo Spinazzola AS Roma
Dani Carvajal Real Madrid
Denis Suarez Celta de Vigo
Iago Aspas Celta de Vigo
Rodrigo Hernandez Manchester City
Danilo FC Porto
Andre Gomes Everton
Oblyakov Ivan CSKA Moskou
Maximenko Alexander Spartak Moskou
Cengiz Ünder AS Roma
Mason Mount Chelsea
Nathan Aké Bournemouth
Boubacar Kamara Olympique Marseille
Lucas Tousart Olympique Lyon
Kevin de Bruyne Manchester City
Kay Havertz Bayer Leverkusen
Manuel Akanji Borussia Dortmund
Maxi Eggestein Werder Bremen
Casemiro Real Madrid
Hector Herrera Atletico Madrid
Nico Tagliafico Ajax
Marquinhos Paris Saint Germain
Edson Alvarez Ajax
Per Schuurs Ajax