21 oktober 2015

Voetbalschoenen genomineerden Ballon d'or 2015

De genomineerden voetballers voor de Ballon d'Or 2015 zijn bekend gemaakt. 23 voetballers zijn genomineerd voor de Ballon d'Or 2015. Op 3 november worden 3 spelers daadwerkelijk genomineerd voor de Ballon d'Or 2015. Op 11 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. De genomineerden voetballers schitterden in 2015 voornamelijk op Nike en adidas voetbalschoenen. 21 van de 23 voetballers schitterden in 2015 op Nike of adidas voetbalscheonen. Slechts 2 van de 23 genomineerden speelden in 2015 op Puma voetbalschoenen. Geen enkele genomineerde speelde op voetbalschoenen van merken als New Balance, Mizuno, Umbro en Under Armour. Hieronder vinden jullie een overzicht welk model voetbalschoen het populairst is onder de genomineerden voor de Ballon d'Or 2015.

Nike Mercurial voetbalschoenen

6 van de 23 genomineerden voetballers schitterden in 2015 op Nike Mercurial voetbalschoenen. De Nike Mercurial voetbalschoen is zo de meest gedragen schoen onder de genomineerden. Nike Mercurial deelt de eerste plaats met de adidas X voetbalschoenen. Ook 6 genomineerden schitterden op de X. Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain), Arturo Vidal (Bayern Munchen), Hazard (Chelsea), Alexis Sanchez (Arsenal) en  Kevin De Bruyne (Manchester City) behaalden succes op de Mercurial's van Nike. Zlatan Ibrahimovic en Alexis Sanchez schitterden in 2015 op de Vapor schoenen, terwijl anderen schitterden op de schoen met Dynamic Fit Collar, de Superfly schoenen. De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor snelle, wendbare en creatieve spelers en worden gekenmerkt door de grote Nike swoosh op de neus.

Adidas X voetbalschoenen

Ook 6 van de 23 genomineerden schitterden op adidas X voetbalschoenen. De X deelt de eerste plaats met de Nike Mercurial voetbalschoenen. Karim Benzema (Real Madrid), Gareth Bale (Real Madrid), James Rodriguez (Real Madrid), Arjen Robben (Bayern Munchen), Muller (Bayern Munchen) en Suarez (Barcelona) behaalen topprestaties, mede dankzij de X schoenen van adidas. De adidas X voetbalschoenen zijn gemaakt voor creatieve voetballers die kansen willen creëren of afmaken door middel van chaos en worden gekenmerkt door het techfit®-boord.

Het is goed duidelijk dat Nike en adidas de markt van voetbalschoenen stevig in handen hebben. Kleinere merken als Puma lijken er niet aan te pas te komen. Enkel Toure en Aguero schitterden in 2015 op de Puma evoSPEED of evoPOWER schoenen. Check hieronder op welke voetbalschoenen de andere genomineerden schitteren en waar je de kicksen kunt kopen!

Voetbalschoenen kopen

De nieuwe voetbalschoenen waar sterspelers en genomineerden van de Ballon d'Or 2015 als Messi, Ronaldo, Neymar en Bale op schitteren kan je in volwassen maten en kindermaten kopen in onderstaande shop.

Koop de voetbalschoenen van sterspelers in de online voetbalschoenenshop en reageer hieronder wie er gaat winnen!

Gouden Bal Uitrijking 2

Gouden Bal Uitrijking 2 (1)