11 januari 2019

Virgil van Dijk traint met adidas COPA 19.1 voetbalschoenen

Nieuws vanuit Liverpool! Virgil van Dijk trainde deze week namelijk op een nog niet gelanceerde adidas COPA 19.1 voetbalschoen. Alles lijkt er op dat de aanvoerder van het Nederlands Elftal binnenkort de overstap maakt naar adidas. Momenteel staat Van Dijk nog onder contract bij Nike, maar volgens de geruchten lijkt dit contract bijna af te lopen. Een aantal weken geleden droeg van Dijk tijdens een training van Liverpool ook al voetbalschoenen van PUMA. Zeker is dus dat de verdediger momenteel zijn horizon aan het verbreden is en bekijkt welke voetbalschoen het best voor hem is en welk merk het meeste geld neerlegt.

Zeker is dat het contract tussen Nike en Van Dijk binnenkort afloopt en de voormalige verdediger van FC Groningen en Celtic verschillende opties afweegt. Adidas lijkt nu de grootste kanshebber te zijn. In november trainde de ster nog op zwarte PUMA Future 19.1 voetbalschoenen en toen gingen er dus geruchten dat Van Dijk net als zijn collega Dejan Lovren op voetbalschoenen van Puma zou gaan spelen. Gezien de grote populariteit van Virgil van Dijk lijkt adidas contact met de sterspeler te hebben opgenomen om op voetbalschoenen van het Duitse sportmerk te gaan spelen. Om die reden trainde de verdediger afgelopen week op voetbalschoenen van adi. De voetbalschoenen die van Dijk droeg waren de nog niet gelanceerde adidas COPA 19.1 voetbalschoenen met veters in de kleurencombinatie zwart/fel geel. Deze kicksen worden door adidas later dit jaar waarschijnlijk uitgebracht. Over de naam ''COPA'' gesproken. Adidas lanceerde afgelopen week een super vette Primeknit versie van de adidas COPA Mundial voetbalschoenen. 

In de wedstrijden van Liverpool draagt van Dijk overigens nog wel Nike Tiempo voetbalschoenen, die hij normaliter draagt. Het is overigens ook nog een optie om bij Nike te verlengen. Genoeg keuze dus voor Virgil van Dijk en dat contract zal best wat waard zijn, gezien van Dijk gezien wordt als één van de beste verdedigers ter wereld. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel