19 april 2017

Vintage groene adidas Copa Mundial kunstgras schoenen

In het kader van het zogenaamde EQT Green pack heeft adidas een speciale groene versie van de adidas Copa Mundial kunstgras voetbalschoenen gelanceerd. Het Duitse sportmerk heeft namelijk een groene versie van de kunstgras of turf versie van de ''Copaatjes'' bekend gemaakt. De lancering van deze groene versie van de Copa Mundial voor kunstgras volgt een jaar na de lancering van een groene versie van de groene adidas Mundial zaalvoetbalschoenen. Het betreft overigens een limited edition uitgave van de schoenen en zijn dus maar in beperkte oplage te koop en alleen voor volwassenen. Wil je meer weten over het design van de groene adidas Copa Mundial zaalvoetbalschoenen, lees hieronder vooral verder.

Design en features groene adidas Copa Mundial kunstgras schoenen

De nieuwe ''Copaatjes'' voor kunstgras hebben een vintage groen bovenwerk, welke zoals we van de schoenen gewend zijn, geheel bestaat uit leer. De drie strepen van adidas op de zijkanten van de schoenen zijn wit en de hielkap aan de achterkant en de grote flap (fold over tong) van de schoenen zijn zwart. Hierop staan ook de logo's van adidas. De veters hebben eenzelfde kleur groen als de schoenen. Deze kleur is geïnspireerd door de legendarische kledingcollectie die adidas uitbracht in de jaren '90 en ook deze speciale tint groen bevatten. De schoenen zijn verder natuurlijk uitgerust met een witte zool met speciale noppen voor kunstgras. Nog meer technische snufjes weten van deze opvallend kunstgras voetbalschoenen? Lees hieronder verder!

We gaven het net al even aan, het bovenwerk van de COPA Mundial kunstgras schoenen is gemaakt van een combinatie van suede en leer. Groot voordeel aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je een optimaal balgevoel hebt. Verder zijn deze nieuwe turf voetbalschoenen uitgerust met een synthetische voering voor comfort en bevatten de schoenen net boven de zool een middenzool, gemaakt van EVA, welke zorgt voor de perfecte demping. De zool is uitgerust met het door adidas ontwikkelde TRAXION systeem, welke zorgt voor de perfecte grip in alle richtingen. De binnenkant van de schoenen bevat ook nog een EVA-binnenzool voor het optimale comfort.

Vintage groene adidas Copa Mundial kopen

Tot zover alle informatie over deze limited edition vintage groene Copa Mundial kunstgras voetbalschoenen. Deze kan je vanaf nu alleen voor volwassenen kopen in de maten 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3 en 45 1/3. De prijs van deze schoenen is € 150,-, maar goedkopere versies van de Copa Mundial scoor je al vanaf € 75,-. Directe levering en inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Check andere Copa Mundials in het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor de vintage groene Copa Mundials in deze SHOP!

of deze online winkel!