29 september 2016

Under Armour Spotlight camouflage voetbalschoenen

Under Armour heeft weer nieuwe Spotlight voetbalschoenen gelanceerd. Deze nieuwe kicksen van het Amerikaanse sportmerk hebben het thema ''desert camouflage'' en bevatten dan ook een all-over camouflage print over de nieuwe voetbalschoenen. Hieronder bespreken we kort hoe de nieuwe schoenen eruit zien, uit welke materialen deze nieuwe schoenen bestaan, voor welke spelers deze schoenen perfect zijn en waar je de nieuwste voetbalschoenen van Under Armour exclusief kan kopen. De nieuwe Spotlight voetbalschoenen werden tegelijkertijd gelanceerd met de nieuwe ClutchFit schoenen van het merk!

Nu al enthousiast over de nieuwe Spotlight camouflage voetbalschoenen van Under Armour? Deze schoenen scoor je vanaf nu exclusief in de voetbalshop!

Under -armour -spotlight -camouflage -schoenen

Design en kenmerken camouflage voetbalschoenen Under Armour

De nieuwe Under Armour Spotlight voetbalschoenen bevatten een all-over camouflage print over de schoenen in verschillende tinten bruin. Deze camouflage kleuren zijn geïnspireerd door de woestijn. De lip van de schoenen is licht bruin en de veters van de schoenen zijn een donkerdere tint bruin. Het logo van Under Armour staat in het wit op de zijkanten van de schoenen, terwijl deze ook terug komt op de neus. De binnenkant van de nieuwe Spotlight schoenen wijkt af van het camouflage design en is fel groen. Het Spotlight trademark teken staat zowel in de binnenzool als op de lip van de schoenen! Meer weten over het materiaal en de verschillende technieken van de nieuwe camouflage schoenen van het merk? Lees verder hieronder.

De Under Armour Spotlight voetbalschoenen hebben dezelfde kenmerken als de voorganger van de schoenen, de Speedforms. De Spotlights zijn perfect voor behendige en snelle voetballers. De schoenen zijn namelijk uitgerust met een aantal belangrijke elementen. Het bovenwerk van de Spotlight voetbalschoenen van Under Armour is gemaakt van een dun en licht synthetisch materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, welke ervoor zorgt dat de balcontrole nog beter en het balgevoel nog optimaler. Dit wordt nog meer versterkt door het vetersysteem. Dit systeem is namelijk assymetrisch, waardoor je een nog groter raakvlak hebt bij het schieten en passen van een bal. Het bovenwerk van de schoenen is ter hoogte van de neus is vlak en bevat geen voorgevormd deel voor de tenen, waardoor de schoenen zich nog beter aanpassen naar de vorm van de voet. De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met een externe hielkap.  Deze hielkap is anatomisch gevorm zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet. Verder bevatten deze schoenen een revolutionaire binnenzool. Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. Bovendien zorgt dit ervoor dat je voeten niet gaan glijden in de schoenen. We sluiten af met het onderstel van de schoenen. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn schuin geperforeerd en dit zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook dat je snel kan reageren op veranderende situaties in het veld. Hierdoor ben je nog explosiever!

Under -armour -camo -spotlight -schoenen

Under -armour -camo -spotlight -voetbalschoenen

Under Armour Spotlight camouflage schoenen kopen

Deze nieuwe special edition voetbalschoenen met camouflage print kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de online shops hieronder. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,95 en zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. Directe levering en gratis verzending. Check daar ook oudere en goedkopere modellen van de voetbalschoenen van Under Armour! Heb je een mening? Deel het dan hieronder! 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen