8 maart 2016

Under Armour Speedform Tutti Frutti Moederdag 2016 voetbalschoenen

Under Armour heeft Under Armour Speedform Tutti Frutti Moederdag 2016 voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen beelden een extreem opvallend design uit, eren Moederdag en worden gedragen door Manchester United ster Memphis Depay. Het kleurrijke design van de nieuwste Speedform voetbalschoenen laat een tulpenprint zien. De print laat de kleuren roze, oranje en groen zien. Verwacht wordt dat niet iedereen deze voetbalschoenen durft te dragen. De tulpenprint refereert naar de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Niet voor niets worden de schoenen gedragen door Depay. Verder kent het design van de opvallende Under Armour voetbalschoenen oranje veters, een oranje externe hielkap en een oranje zoolplaat. Deze zoolplaat wordt versierd met roze noppen. Benieuwd welke voordelen deze opvallende Under Armour voetbalschoenen jou opleveren? Lees het hieronder.

Kenmerken Under Armour Speedform voetbalschoenen

De bovenkant van de Speedforms is uitgerust met een synthetische bovenlaag, welke op schubben lijken. Een kenmerk van dit materiaal is dat het geen vocht opneemt en dus vocht afstoot tijdens natte weersomstandigheden. Een ander kenmerk van deze laag is dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet om een optimaal balgevoel te creeëren. Daarnaast zijn de nieuwe voetbalschoenen van de speler van Mannchester United erg licht. Deze wegen namelijk slechts 208 gram. Dit wordt bovendien versterkt door een techniek aan de binnenkant van de voorvoet. Hier wordt het materiaal ook naar de vorm van de tenen gevormd voor een optimaal balgevoel. Zoals op de foto te zien is, bevatten de voetbalschoenen aan de achterkant ook een externe hielkap. Het doel van deze hielkap is te zorgen voor stabiliteit. Bovendien zorgt deze kap ervoor dat spelers nog beter weg kunnen draaien bij een tegenstander. Perfect dus voor de snelheid op de eerste meters. De onderkant van de nieuwste Under Armour Speedform voetbalschoenen bevat een zoolplaat, welke gemaakt is van chrome en licht is. Ook dit bevordert de acceleratie, het reactievermogen en de snelheid van de spelers die op deze voetbalschoenen spelen. De noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn ovaalvormig. Check hieronder de foto's waarop Memphis de komende maanden gaat spelen.

Under Armour Speedform Tutti Frutti Moederdag 2016 voetbalschoenen kopen

De Under Armour Speedform Tutti Frutti Moederdag 2016 voetbalschoenen kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De nieuwe schoenen hebben een prijs van € 199,99 voor volwassenen en zijn helaas niet voor kinderen beschikbaar. Wel zijn deze schoenen in twee verschillende versies gelanceerd, zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check ook andere Under Armour voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending.

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Under Armour Speedform Tutti Frutti Moederdag 2016 Voetbalschoenen

Under Armour Speedform Tutti Frutti Moederdag 2016 Voetbalschoenen 2

Under Armour Speedform Tutti Frutti Moederdag 2016 Voetbalschoenen 3