26 april 2017

Under Armour lanceert blauwe Spotlight aquaflage voetbalschoenen

Under Armour heeft weer nieuwe Spotlight voetbalschoenen gelanceerd. Dit keer is het thema geen ''camouflage'' maar ''aquaflage.'' Het is eigenlijk niets anders dan een camo print, maar dan in blauwe tinten. Hiermee heeft het Amerikaanse sportmerk dus opnieuw een opvallende voetbalschoen gelanceerd met all-over print. Op deze schoenen zal onder andere Memphis Depay zijn wedstrijden voor Lyon en Oranje tot en met de zomer van 2017 spelen. Hieronder bespreken we uiteraard de kenmerken van deze opvallende Under Armour Spotlight voetbalschoenen.

Op zoek naar deze vette voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze ONLINE SHOP!

Design Under Armour Spotlight AQUAFLAGE voetbalschoenen

De nieuwe Under Armour Spotlight ''Aquaflage'' voetbalschoenen bevatten een all-over print over het gehele bovenwerk van de schoenen. Deze camo print bevat verschillende tinten blauw en loopt bovendien over de veters van de nieuwe kicksen. Het logo van het Amerikaanse sportmerk versiert de neus en zijkanten van de schoenen en het onderstel van de Spotlights van Memphis is wit met licht blauwe noppen. Daarmee zijn we nog niet klaar met de opvallende details van de nieuwe Under Armour schoenen. De binnenkant van de schoenen is namelijk fel geel (high vis yellow) en hierin is ook het logo van het merk verwerkt. Zoals bekend doet Under Armour er alles aan om een super kwalitatieve voetbalschoen te ontwikkelen. De nieuwe aquaflage voetbalschoenen zijn dan ook uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën, welke perfect zijn voor snelle en creatieve spelers als Memphis.

Technische kenmerken Under Armour AQUAFLAGE schoenen

Het bovenwerk van de Spotlights is gemaakt van een super licht en synthetisch materiaal. Voor snelle en creatieve spelers moet de schoen natuurlijk super licht zijn. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, welke ervoor zorgt dat de balcontrole nog beter en het balgevoel nog optimaler wordt. Dit wordt nog meer versterkt door het vetersysteem. Dit systeem is namelijk assymetrisch, waardoor je een nog groter raakvlak hebt bij het schieten en passen van een bal. Het bovenwerk van de schoenen is ter hoogte van de neus vlak en bevat geen voorgevormd deel voor de tenen, waardoor de schoenen zich nog beter aanpassen naar de vorm van de voet. De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met een externe, witte hielkap.  Deze hielkap is anatomisch gevormd zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet.

Verder bevatten deze schoenen een revolutionaire binnenzool. Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. Bovendien zorgt dit ervoor dat je voeten niet gaan glijden in de schoenen. We sluiten af met het onderstel van de schoenen. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn schuin geperforeerd en dit zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook dat je snel kan reageren op veranderende situaties in het veld. Hierdoor ben je nog explosiever! Een perfecte schoenen voor Memphis dus!

Under Armour Spotlight Aquaflage schoenen kopen

De nieuwe voetbalschoenen van Memphis kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels voor kinderen volwassenen. De prijs van de schoenen is € 200,-, maar voor kinderen scoor je deze voetbalschoenen al vanaf € 50,-. De schoenen zijn beschikbaar in maat 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Uiteraard heb je de mogelijkheid deze schoenen te laten personaliseren. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Scoor deze Under Armour Spotlight voetbalschoenen direct in deze ONLINE SHOP!