11 maart 2016

Under Armour Clutchfit Superman voetbalschoenen

De nieuwe Under Armour Superman voetbalschoenen zijn officieel gelanceerd door het Amerikaanse merk. De nieuwe Under Armour Clutchfit Superman voetbalschoenen anticiperen op de lancering van de nieuwe Superman film. Verwacht wordt dat deze voetbalschoenen op 25 maart gelanceerd worden. De schoenen hebben een overwegend grijs design met donkergrijze details. De bovenlaag kent een donkergrijze all-over print die een strip laat zien, waarin Superman in voorkomt. Tevens laat het nieuwe design het Superman logo in de originele kleuren op de hak zien. Het nieuwe design wordt gecomplementeerd door een groot rood Under Armour logo langs de zijkanten. Check hieronder de technieken van deze schoenen.

Technieken en materialen Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen

Om voetballers controle, kracht en comfort te garanderen leren bovenlaag. Deze bovenlaag bevat microfin elementen die zichtbaar zijn op het zwart-witte patroon. Deze elementen zijn gemaakt voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. Het Trivela microfiber op de bovenlaag is rekbaar en zorgt voor comfort. Dit wordt een gecombineerd met een symetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven. Ben je beniewd naar foto's van het design van de nieuwste Under Armour voetbalschoenen. Die vind je hieronder! Tevens check je hieronder waar deze innovatieve voetbalschoenen verkrijgbaar zijn!

UA ClutchFit voetbalschoenen kopen

De Under Armour ClutchFit voetbalschoenen kan je voor volwassenen kopen in de officiële Under Armour voetbalschoenenshop. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 220,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal.

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Under -armour -superman -voetbalschoenen