Under Armour heeft deze week een nieuwe editie van de ''ClutchFit'' voetbalschoenen gelanceerd met een camouflage print. Deze nieuwe Under Armour voetbalschoenen hebben het thema ''Desert Camo''. We bespreken hieronder kort hoe deze nieuwe camouflage voetbalschoenen eruit zien en met welke materialen en technieken deze schoenen zijn uitgerust. Daarnaast geven we aan waar je deze schoenen exclusief kan kopen.

Nu al enthousiast voer de desert camouflage voetbalschoenen van Under Armour? Scoor ze in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

Under -armour -camouflage -clutch -fit -voetbalschoenen
Design en materialen Under Armour camouflage voetbalschoenen

De nieuwe Under Armour ClutchFit FORCE 2.0 voetbalschoenen hebben een all-over camouflage print over de gehele schoenen in het beige en bruin. De veters van de schoenen zijn ook bruin en het logo van Under Armour op de zijkanten van de voetbalschoenen heeft alleen een witte omlijning en verder ook een camouflage print. De binnenzool van de nieuwe Under Armour voetbalschoenen wijkt wat af van het camouflage design en is fel geel. De lip van de schoenen is licht bruin en hierop staat het clutchfit trademark teken. De nieuwe schoenen van het Amerikaanse sportmerk zijn weer uitgerust met de nieuwste technologieën, welke we hieronder nog even kort aanstippen. De Clutchfit voetbalschoenen van Under Armour zijn namelijk de schoenen voor spelers die spelen op kracht en houden van comfort en degelijkheid!

Het bovenwerk van de desert camouflage voetbalschoenen van Under Armour is gemaakt van leer. Dit leer heeft als kenmerk dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, waardoor het balgevoel optimaal is. Het materiaal voelt daarom aan als een tweede huid. Daarnaast bevat de bovenlaag van de nieuwe schoenen microfin elementen die zichtbaar zijn op het camouflage patroon. Deze rubberren elementen zijn gemaakt voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. Het Trivela microfiber op de bovenlaag is rekbaar en zorgt voor comfort. Dit wordt een gecombineerd met een symmetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De schoenen zijn daarnaast uitgerust met een 4D FOAM-voetbed, welke ervoor zorgt dat de voet comfortabel in de schoenen zit. Daarnaast zijn de Clutchfit voetbalschoenen uitgerust met een externe hielkap, welke zorgt voor extra bescherming. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven. Daarnaast wegen de schoenen slechts 225 gram, waardoor de schoenen perfect zijn voor krachtige spelers!

Under -armour -clutch -fit -camouflage -schoenen


Under -armour -clutch -fit -desert -camouflage -schoenen

Under Armour desert camouflage ClutchFit voetbalschoenen kopen

Deze nieuwe special edition voetbalschoenen met camouflage print kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de online shops hieronder. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,95 en zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. Directe levering en gratis verzending.

 Check daar ook oudere en goedkopere modellen van de voetbalschoenen van Under Armour! Heb je een mening? Deel het dan hieronder! 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!