5 april 2016

Under Armour Batman voetbalschoenen 2016

Under Armour heeft Under Armour Batman voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen spelen in op de lancering van de nieuwste film Batman VS. Superman. De Batman voetbalschoenen zijn donker van kleur en worden versierd door zwarte, donkergrijze en gele details. De overwegend donkergrijze bovenlaag kent een all-over print. De print bevat een DC Comics Batman cartoon. Verder bevat de hak het logo geel-zwarte logo van Batman. Een geel detail uit dit logo is ook zichtbaar langs de zijkanten van de voetbalschoenen. Hier valt namelijk een geel Under Armour logo te zien. Het design van de Batman schoenen wordt verder gekenmerkt door een zwarte zoolplaat. Deze zoolplaat is voorzien van een geel Under Armour logo. Benieuwd welke voordelen deze Batman schoenen jou leveren? Check het hieronder.

Technieken en materialen Batman voetbalschoenen

Om voetballers controle, kracht en comfort te garanderen leren bovenlaag. Deze bovenlaag bevat microfin elementen die zichtbaar zijn op het zwart-witte patroon. Deze elementen zijn gemaakt voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. Het Trivela microfiber op de bovenlaag is rekbaar en zorgt voor comfort. Dit wordt een gecombineerd met een symetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven. Ben je beniewd naar foto's van het design van de nieuwste Under Armour voetbalschoenen. Die vind je hieronder! Tevens check je hieronder waar deze innovatieve voetbalschoenen verkrijgbaar zijn!

UA ClutchFit Superman voetbalschoenen kopen

De Under Armour ClutchFit Superman voetbalschoenen kan je voor volwassenen kopen in de officiële Under Armour voetbalschoenenshop. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,99,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal. 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Under Armour Batman Voetbalschoenen

Under Armour Batman Voetbalschoenen 2

Under Armour Batman Voetbalschoenen 3

Under Armour Batman Voetbalschoenen 4