17 november 2016

Umbro lanceert Velocita III voetbalschoenen

Don't get caught. Onder deze slogan (letterlijk: laat je niet vangen) zijn de Umbro Velotica III voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen zijn voor het eerst in gebruik genomen door 20 Engelse amateur voetballers tijdens een mentale en fysieke beweeglijkheid test, georganiseerd door het Engelse double diamond merk Umbro. Gedurende deze challenge moesten de voetballers op de nieuwste Umbro Velotica III kicksen verschillende hindernissen doorstaan om de voordelen van deze speed kicksen aan te tonen. West Ham United speler Michail Antonio stond bij in de laatste hindernis. De voetbalschoenen slaagden met vlag en wimpel en lieten ongekende beweeglijkheid zien.

De laatste tijd ziet de redactie van Voetbal-schoenen.eu steeds vaker Umbro voetbalschoenen verschijnen. Reden te meer om eens even goed te duiken in de voordelen van de reeds gelanceerde Velocita III schoenen. Umbro kicksen scoor je in de online shop van Unisportstore!

Umbro -velocita -dont -get -caught -voetbalschoenen

Naast de originele lancering is ook zeker het design van deze Velocita III voetbalschoenen opvallend. De schoenen laten een complete verschuiving in design en techniek zien en tonen zo de progressie van Umbro's vooruitstrevende mentaliteit. Drie kleuren staan centraal in het design, te weten turquoise, rood en wit. De voetbalschoenen kennen een turquoise 'cage'. Daarnaast zijn deze kicksen voorzien van een rode bovenlaag rondom de veters, instap en hak. Wat opvallend is, is dat een diamand centraal staat in deze rode kleur. Zo zien we op de hak een grote diamand. Dit detail verwijst naar het double diamond logo van Umbro. Wit vult het overige deel van deze schoenen aan.

Umbro -velocita -dont -get -caught -voetbalschoenen2

De Velocita III schoenen zijn opgebouwd om voetballers aan topsnelheid te helpen. Dit wordt bevorderd door een locked-in fit die zowel inspeelt op behendigheid als versnelling. De bovenlaag houdt fors rekening met comfort en pasvorm door middel van een speciale drielaags contructie.  Neopreen bevindt zich rondom de hak en enkel, terwijl airmesh in de voorvoet terugkomt. De middenvoet wordt ondersteunt door een A-frame geraamte. Dit houdt je voet uitstekend op zijn plek en gaat er bij het versnellen geen snelheid verloren. Ook het innovatieve TPU komt terug op deze Umbro schoenen. Het vormt een laagje om de bovenlaag om jou maximale duurzaamheid en een nauw contact met de bal te garanderen. Als voetballer behoudt je op topsnelheid zo de juiste controle om de tegenstander te passeren. Natuurlijk ontbreekt een echte speed-loopzool niet. De loopzool is flexibel, hetgeen gepaard gaat met een uniek noppensysteem die jou de juiste mix van agressieve grip en behendigheid geven. Saillant detail is dat de schoenen slechts 169 gram wegen. Daarmee zijn deze schoenen een van de lichtste voetbalschoenen op de markt.

Umbro -velocita -dont -get -caught -voetbalschoenen3

 

Ben jij die speler die razendsnel in allerlei bewegingen wilt bewegen? Dan zijn deze Umbro Velocita III voetbalschoenen het proberen waard. Don't get caught! Je koopt ze voor € 149,95 HIER

Gerelateerd nieuws