20 september 2016

Tip: Scoor goedkope Nike voetbalschoenen met enkelsok uit het Elite Pack

Regelmatig schrijven wij op Voetbal-Schoenen.eu een blog over de lancering van nieuwe Nike voetbalschoenen met enkelsok. In deze blogs worden doorgaans de materialen en technieken van de meest geavanceerde voetbalschoenen met enkelsok van Nike beschreven. Aan deze schoenen kleeft echter ook het duurste prijskaartje en dat heeft niet iedereen voor deze kicksen over. Wat wellicht niet iedereen weet is dat er ook Nike voetbalschoenen met enkelsok voor een lagere prijs zijn. Hieronder geven wij jou enkele tips waar je deze voor een goedkoper prijskaartje kunt scoren!

Goedkope Nike voetbalschoenen met enkelsok scoor je hier!

Pure Platinum Nike Mercurial Veloce III Elite Pack

De Pure Platinum Nike Mercurial Veloce III Elite Pack voetbalschoenen zijn ontworpen voor het snelle spel van nu en bieden een verstelbare pasvorm, het uitstekende balgevoel en de grip die nodig is bij het spelen op velden met kort gras. Ze bieden minder pluspunten tegenover de Nike Mercurial Superfly V, maar zijn in design nagenoeg gelijk aan. Zo bevatten deze Mercurial Veloce III voetbalschoenen met enkelsok geen Flyknit bovenwerk met NikeSkin voor gestroomlijnde ondersteuning en verbeterde balcontrole. Daarnaast ontbreekt ook de ACC technologie voor betere balcontrole. Natuurlijk bevatten deze schoenen wel een Dynamic Fit kraag (enkelsok) die het onderbeen en de voet verbinden voor een beter balgevoel. Andere pluspunten van deze kicksen zijn de horizontale nadel in reliëf voor het verbeteren van balgevoel, de TPU-overlay op een gecomprimeerde nylon zool voor duurzaamheid, de gevormde inlegzool voor het verminderen van noppendruk en de FG noppen voor gebruik op natte velden met kort gras.

Pure -Platinum -Nike -Mercurial -Veloce -III-Elite -Pack -voetbalschoenen

Pure Platinum Nike Magista Orden II Elite Pack

De Pure Platinum Nike Magista Orden II Elite Pack voetbalschoenen zijn ontworpen voor superieure ondersteuning, perfect voor echte spelverdelers. Ze bieden minder pluspunten tegenover de Nike Magista Obra II, maar zijn in design nagenoeg gelijk aan. Deze Nike Magista Orden II met enkelsok zijn versierd met een voorgevormde Dynamic Fit kraag. Deze kraag wijkt af van de kraag die bij generatie 1 terugkwam en geeft steun aan het onderbeen en de voet zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Verder worden deze goedkope Nike Magista voetbalschoenen met enkelsok versierd met een voorgevormde, geperforeerde inlegzool voor zachte demping. Het hielstuk aan de binnenkant omsluit de voet voor denmping en een aansluitende pasvorm. Op de zoolplaat komt bovendien onder de voorvoet een draaizone terug. Die maakt snelle wendingen en behendige speltechnikene mogelijk. Wat vooral opvalt aan deze schoenen met sok is dat het Flyknit bovenwerk en de ACC technologie ontbreekt. Een goede balbeheersing en ondersteuning onder alle weersomstandigheden is daarom minder vanzelfsprekend.

Pure -Platinum -Nike -Magista -Orden -II-Elite -Pack -voetbalschoenen

Pure Platinum Nike Hypervenom Phatal II Elite Pack

De Pure Platinum Nike Hypervneom Phatal II Elite Pack voetbalschoenen zijn ontworpen voor dodelijke wendbaarheid. De goedkope Nike voetbalschoenen met enkelsok genieten een hoop pluspunten. Zo zorgt het bovenwerk van microvezel van reliëf voor superieur balgevoel. Ultralichte Flywire kabel omsluiten de voet en geven dynamische onderstuening. Een flexigrippatroon zorgt voor betere responsiviteit, terwijl FG noppen grip bieden op natte velden met kort gras. Daarnaast worden ze Hypervenom Phatal II kicksen aangekleed met een anatomische inlegzool voor directe demping, ondersteuning en een responsief gevoel. De aanwezigheid van de Dynamic Fit sok geeft jou genoeg reden om deze goedkopere Hypervenom voetbalschoenen aan te schaffen.

Pure -Platinum -Nike -Hypervenom -Phatal -II-Elite -Pack -voetbalschoenen

De goedkope Nike schoenen met sok zijn aanzienlijk lager in prijs en kennen een prijs van € 170,-. Je scoort ze in de onderstaande shop! Directe levering gegarandeerd!

Scoor deze schoenen in de officiële NIKE SHOP