8 september 2016

Super-Limited edition Puma evoSPEED HE lichtgewicht voetbalschoenen

Puma heeft onlangs haar eigen hyper-lichtgewicht gewicht voetbalschoenen gelanceerd. Het gaat om de veelbesproken Puma evoSPEED HE voetbalschoenen. Met deze lichte voetbalschoenen wil Puma concurreren met de schoenen van rivaal Adidas. Deze Duitse fabrikant lanceerde eerder een 99 gram voetbalschoen. De naam van de voetbalschoenen haalt inspiratie uit het scheikundig element helium met als symbool HE. De nieuwste Puma evoSPEED schoenen maken gebruiken van het Puma Tricks concept.

Scoor de nieuwste super-limited edition Puma evoSPEED HE lichtgewicht voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen! Verdere details over het design en over de technieken bespreken we hieronder. 

Puma Evo SPEED He Voetbalschoenen

Verrassend aan het design is dat deze Puma evoSPEED voetbalschoenen van elkaar verschillen in kleur. Een dergelijk concept zagen we ook bij de evoSPEED's die gedragen werden op Euro2016. De linkerschoen toont een overwegend grijs design. De instap van deze schoen is zwart, net als de veters. De zoolplaat is echter wit van kleur. Verder bevat het Puma Trademark langs de zijkanten een rode omlijning. Ook de noppen zijn rood. De rechterschoen toont op zijn beurt een voerwegend rood design. De voetbalschoen kent weer een rode instap. De veters, noppen en omlijning van het Puma Trademark langs de zijkanten zijn eveneens rood. De bovenlaag is doorzichtig en toont gelijkenissen met de '99 gram voetbalschoenen' van Adidas.

Puma Evo SPEED He Voetbalschoenen 2

Deze Puma evoSPEED voetbalschoenen HE wegen slechts 105 gram en zijn daarmee een van de lichtste schoenen die Puma ooit heeft gelanceerd. Dit komt door de toepassing van het lichtgewicht textiel op de bovenlaag, vandaar ook dat de bovenlaag bijna doorzichtig is. Dit levert topsnelheid en tevens een ultiem balgevoel. Dit ontstaat, doordat het flexibele materiaal zich ook nog eens vormt naar de voet. Een ander voordeel van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Het Speedframe bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het is vergelijkbaar met de X-CAGE van adidas en de Flywire kabels van Nike. Het Speedframe zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect, zodat je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de blauwe onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Speedtrack is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van Speedtrack is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen versierd met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De ronde noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. 

Puma Evo SPEED He Voetbalschoenen 3

Wees er snel bij want van de nieuwste PUMA evoSPEED helium voetbalschoenen zijn slechts 200 exemplaren van verkrijgbaar. De voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 210,-. Goedkopere versies uit de evoSPEED collectie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe evoPOWER schoenen in de Unisportstore!

of in de online voetbalschoenenshop!