8 augustus 2018

Suarez speelt vanaf nu op Puma Future Netfit voetbalschoenen

Suarez heeft officieel de overstap gemaakt naar PUMA. De sterspeler van Barcelona en Uruguay speelt vanaf nu zijn wedstrijden voor de Spaanse club en het nationale elftal van Uruguay op de nieuwste Puma Future 2.1 NETFIT voetbalschoenen. Vanaf het begin van zijn carrière speelde de Uruguayaanse aanvaller op voetbalschoenen van adidas. De overstap naar Puma werd door het merk en de Uruguayaan bekend gemaakt middels een speciaal filmpje op Instagram.

Samen met Antoine Griezmann wordt Luis Suarez het gezicht van de Puma Future 2.1. Netfit voetbalschoenen. Voor Puma is Suarez een mooie aanvulling in het portfolio van het merk. De aanvaller werd bij al zijn clubs (FC Groningen, Ajax, Liverpool en Barcelona) topscorer en scoorde vrijwel ieder seizoen meer dan 20 doelpunten voor zijn clubs. In totaal zijn het er meer dan 400 en bij het nationale elftal van Uruguay scoorde ''El Pistolero'' in totaal al 53 keer. Uiteraard hebben we ook nog een korte reactie van Suarez op de overstap naar PUMA: ''Ik ben zeer verheugd met mijn overstap naar de Puma familie. Ik houd van de spirit en aanval op de gevestigde orde van Puma. Diezelfde spirit heb ik ook. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een mooi hoofdstuk neer gaan zetten. Ik ben ook echt fan van de nieuwste Puma Future voetbalschoenen. Het is de eerste voetbalschoen, waarvan je zelf de pasvorm kunt customizen.'' De Puma Future 2.1. voetbalschoenen worden natuurlijk gekenmerkt door de NETFIT technologie, welke een achthoekige nettenstructuur bevatten, zodat je zelf je veters naar wens kunt strikken!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van Suarez met zijn nieuwe Puma Future 2.1 NETFIT voetbalschoenen. Vanaf oktober 2018 speelt de sterspeler uit Uruguay zijn wedstrijden op de zilveren Puma schoenen uit het STUN PACK.

Ben je fan van de nieuwe Puma voetbalschoenen? Check ze exclusief in deze winkel of deze SHOP!