24 september 2015

Stapt Neymar over naar de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen?

Opvallend nieuws! Neymar speelde gisteren voor het eerst op de roze Nike Vapor X voetbalschoenen en dit was alleszins succesvol. Hoewel de Braziliaan op zijn roze voetbalschoenen wel wist te scoren, verloor Barcelona de wedstrijd met 4-1 van Celta De Vigo. Nadat de Spaanse club de eerste vier wedstrijden in de Spaanse La Liga had gewonnen, ging het hard onderuit tegen Celta. Even opvallend waren de voetbalschoenen waarop Neymar speelde.

Nadat de Braziliaan de afgelopen twee jaar op de lage versie van de Hypervenom voetbalschoenen van Nike was te zien, droeg Neymar JR tijdens deze wedstrijd de roze Nike Mercurial Vapor X schoenen, die twee maanden geleden in het kader van de Lightning Storm Pack door het Amerikaanse merk werden gepresenteerd. Inmiddels heeft het merk alweer flitsende blauwe Mercurial Vapor voetbalschoenen gelanceerd, die deel uitmaken van de Electro Flare lijn an het merk. Deze nieuwe voetbalschoenen droeg Neymar overigens wel tijdens een training voorafgaande aan de wedstrijd tegen Celta De Vigo. Betekent dit een definitieve overstap van Neymar naar de Mercurial Vapors of is dit tijdelijk? Als het een definitieve keuze van de Braziliaanse ster is, is dit opvallend te noemen, daar Neymar hét gezicht is van de nieuwe generatie Hypervenom voetbalschoenen.  In dit geval moet Nike ook op zoek naar een andere sterspeler die het gezicht moet worden van de Hypervenom lijn. Wij zijn benieuwd! Check hieronder in ieder geval de foto's van Neymar in actie tegen Celta.

Wil je de roze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen kopen, check ze in de Mercurial voetbalshop van de Mercurial shop van Nike!

Neymar -roze -nike -mercurial -vapor -x

Neymar -op -roze -voetbalschoenen

Roze -nike -mercurial -vapor -voetbalschoenen

Bron: Barcelona Instagram