Puma heeft roze Puma evoSPEED SL Project voetbalschoenen 2015 gelanceerd. Het is de 6e versie van de roze Puma evoSPEED SL Project schoenen dat een initiatief voert voor de strijd tegen borstkanker. Elk seizoen komt een dergelijk paar Puma voetbalschoenen terug op de markt. De volledige winst die Puma tot oktober maakt op de roze voetbalschoenen wordt geheel gedoneerd aan het goede doel. De nieuwste Puma evoSPEED SL voetbalschoenen zijn overwegend roze gekleurd. Zo weet Puma zeker dat er met de voetbalschoenen een statement op het voetbalveld wordt gemaakt. Het design van de voetbalschoenen bevat tevens zwarte details. Zo zijn de logo's van Puma langs de zijkant en op de neus zwart gekleurd. Ook de lip van de schoenen is zwart. Dit geldt ook voor de instap. Zowel de externe hielkap als de zoolplaat zijn donkerder roze van kleur dan de kleur roze die terugkeert op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Verwacht wordt dat sterspelers als Reus (Duitsland en Borussia Dortmund), Aguero (Argentinië en Manchester City), Falcao (Colombia en Chelsea) en Giroud (Frankrijk en Arsenal) gaan schitteren op deze roze voetbalschoenen voor het goede doel. Volgens kenners lijkt de Puma evoSPEED SL niet lang mee te gaan en gaat de 'wedstrijdvoetbalschoen' gemiddeld slechts 10 wedstrijden mee. Dat is vrij weinig voor een voetbalschoen.

Puma evoSPEED SL voetbalschoenen

De Puma evoSPEED voetbalschoenen zijn de snelste Puma voetbalschoenen op de markt. Dit komt door de toepassing van het lichtgewicht microfiber op de bovenlaag, dat tevens een ultiem balgevoel garandeerd. Het microfiber op de bovenlaag gaat gepaard met de aanwezigheid van grip-tex. Grip-tex zorgt ervoor dat het ultieme balgevoel dat ontstaat door de aanwezigheid van microfiber aanwezig blijft gedurende alle weersomstandigheden. Grip-tex neemt geen vocht op, waardoor de grip altijd aanwezig blijft. De Puma evoSPEED voetbalschoenen genieten tevens de aanwezigheid van EVERFIT Cage op het bovenwerk van de voetbalschoenen. De Puma EVERFIT Cage bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibilieit. De Puma EVERFIT CAGE valt te vergelijken met de X-CAGE van de adidas X15. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet. Ook wordt de evoSPEED schoen gekenmerkt door een high-performance buitenzool dat onder andere voorzien is van een externe hielkap. De externe hielkap geeft extra stevigheid en ondersteuning, zodat je bij het maken van draaibewegingen geen energie verliest en kan profiteren van het maken van de juiste versnelling. Doordat aan de binnenzijde van de voetbalschoenen van de Puma evoSPEED gebruik is gemaakt van een evoAptoLast voering vormt de hak uitstekend naar de voet. Zo ontstaat een nog betere pasvorm. De zoolplaat wordt versierd met perfect gepositioneerde noppen om ervoor te zorgen dat voetballers snel kunnen versnellen op harde ondergronden. Door het gebruik van lichte materialen weegt de schoen slechts 103 gram. Check hieronder foto's van de roze Puma evoSPEED SL project voetbalschoenen 2015.

Roze Puma evoSPEED SL voetbalschoenen kopen

De roze voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 35,- tot € 250,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore. De evoSPEED SL Project voetbalschoenen van Puma zijn er enkel in de FG (Firm Ground) versie. Van dit model worden er slechts 500 geproduceerd. Natuurlijk zijn de evoSPEED beschikbaar in verschillende kleuren in zowel kinder- als volwassen maten. 

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Roze Puma Evospeed Sl Project Voetbalschoenen

Roze Puma Evospeed Sl Project Voetbalschoenen 2

Roze Puma Evospeed Sl Project Voetbalschoenen 3