Roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen |Future Lab pack

De laatste voetbalschoen uit het nieuwe Nike Future Lab pack die we bespreken, zijn de roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen. Deze nieuwe voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Lewandowski, Robertson, Lautaro Martinez, Busquets, Higuain, Sterling, Cavani en verschillende andere sterspelers. In Nederland wordt deze schoen gedragen door Klaas Jan Huntelaar bij Ajax en Nick Viergever bij PSV. Daarnaast worden de schoenen gedragen door Fosu Mensah, Jonathan de Guzman, Davy Klaassen, Tielemans en Arek Milik. Deze schoenen worden van januari tot april 2020 gedragen. 

Ben je direct fan van deze roze Phantom VNM voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze winkel of deze NIKE SHOP

Design roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen | Future Lab pack

De nieuwe Nike Phantom Venom voetbalschoenen uit het Future Lab pack zijn zoals alle andere voetbalschoenen uit het pack bijna geheel roze. De eyecatcher van dit pack zijn overigens de nieuwe Nike Phantom Vision II voetbalschoenen. Dit zijn de enige kicksen uit het pack, waarbij Nike ook nieuwe technologieën heeft toegevoegd. De voorkant van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen is zwart en dit geldt ook voor de instap van de nieuwe voetbalschoenen. De swoosh is geplaatst op de zijkanten van de voetbalschoenen en is zilver. Dit gedeelte bevat een speciaal effect. Het logo van Nike bevat namelijk een design van diamanten en de omranding van het logo is zwart. De zilveren kleur komt ook weer terug in een tag op de hiel van de schoenen. Deze is zilver en hierin is ook de naam van de schoenen verwerkt. Opvallend aan de Nike Phantom Venom voetbalschoenen is dat de veters deels bedekt zijn. Wat hiervan de functie is, vertellen we in het gedeelte over de functionaliteiten van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen. De zool van deze roze voetbalschoenen is zilver en bevat klauwnoppen. De binnenzool is roze. Wil je nog meer weten over de voordelen, de technologieën en de materialen van deze schoen? Lees het vooral hieronder verder!

Technologieën en kenmerken Nike Phantom Venom voetbalschoenen

De upper/bovenkant van de Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgen ervoor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 

De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. En dat is slechts één van de nieuwe kenmerken van deze voetbalschoenen. Nike heeft deze schoenen namelijk ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. We zien het vaker bij de grote sportmerken, het halen van inspiratie uit andere sporten. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen op de bovenkant van de schoenen. Deze banen bevinden zich naast het vetergedeelte en zijn bij deze schoenen zwart. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit. Dit is precies wat dodelijke spitsen nodig hebben! 

De zoolplaat van de Nike Phantom VNM  hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen van Cavani en Lewandowski. Check ook de roze Nike Mercurial voetbalschoenen en de roze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen uit het Future lab pack! 

Roze Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen

De roze/zwarte Nike Phantom Venom voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de dure versie van de voetbalschoenen is € 250,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 70,-. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen te bestellen en zijn zowel beschikbaar voor kunstgras, als voor natuurgras en harde ondergronden. Nike heeft ook een roze zaalvoetbalschoen gelanceerd. In deze webwinkels kun je de Phantom Venoms ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de roze Nike Phantom VENOM voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze SHOP