27 maart 2017

Roze Nike Mercurial Vapor XI Motion Blur voetbalschoenen

Neymar draagt vanaf nu weer nieuwe voetbalschoenen bij Barcelona en het nationale elftal van Brazilië. Nike heeft namelijk een geheel nieuw pack gelanceerd, het MOTION BLUR PACK. Tot dit nieuwe pack behoren ook nieuwe Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen, welke ook gedragen worden door sterren als Hazard, Modric, Coutinho, Lukaku, Ribery, Isco, Douglas Costa en Casemiro. Alle voetbalschoenen uit dit flitsende pack van Nike worden vanaf maart 2017 tot juni 2017 door de spelers gedragen. Het Motion Blur pack vindt haar inspiratie in de collectie die door Nike werd gelanceerd voor Euro 2012 en is speciaal bedoeld voor snelle spelers! Hieronder bespreken we kort de nieuwe, opvallende roze/witte Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen uit het Motion Blur Pack.

Nu al enthousiast over de nieuwe, roze voetbalschoenen van Neymar? Check ze exclusief in deze SHOP of deze online WINKEL!

De nieuwe Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen uit de Motion Blur pack zijn een combinatie van wit en roze. De voorvoet van de schoenen is wit en loopt naar de bovenkant van de schoenen middels flitsende strepen over in het roze (racer pink). De achterkant van de schoenen zijn geheel roze. Verder bevatten de voetbalschoenen over de voorkant een zwarte swoosh van Nike met een witte omranding. Het Mercurial trademark teken op de schoenen is zwart en verder zijn de schoenen uitgerust met een roze lip en roze veters. Deze schoenen bevatten geen enkelsok. De hiel van de voetbalschoenen is uitgerust met dunne witte en roze strepen en de zool is geheel wit met zwarte klauwnoppen.

Nike -mercurial -vapor -x -roze -motion -blur -voetbalschoenen

Dan nog even de technische kenmerken van de nieuwe voetbalschoenen van Neymar uit de Motion Blur Pack. De bovenkant van de schoenen zijn gemaakt van een synthetisch leer voor de perfecte pasvorm. Op de bovenkant van de schoenen zijn horizontale banen te zien voor een perfecte balbeheersing Verder bevatten de schoenen een extra laagje, waarin de All Conditions Control technology is verwerkt, voor een optimale bescherming. De zoolplaat is gemaakt van nylon, welke zich perfect vormt naar de voet en ook nog ondersteuning en comfort biedt. Dit zijn de perfecte voetbalschoenen voor snelle en creatieve spelers.

De roze/witte Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen kan je vanaf nu in de onderstaande shops kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het top model is € 220,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 50,- voor kinderen en volwassenen!

Scoor de nieuwe roze Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen 

in deze SHOP of deze online WINKEL!

Nike -motion -blur -mercurial -voetbal -schoenen