17 juli 2015

Roze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen

Nike heeft roze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen gepresenteerd. De Mercurial Vapor X voetbalschoen maakt onderdeel uit van het gelanceerde Nike Neon Pack en zijn gemaakt voor snelheid. De roze Mercurial Vapor X zijn het lage model van de Mercurial's. Ook het hoge mode, de roze Nike Mercurial Superfly maken onderdeel uit van het Nike Neon Pack. Waar de Superfly's een Dynamic Fit Collar bevatten, daar kent de Vapor's geen Dynamic Fit Collar. Wel toont het design van de voetbalschoenen vele gelijkenissen. De nieuwe voetbalschoenen zijn bedoeld voor de start van het nieuwe seizoen 2015-2016. De roze Nike Mercurial Vapor X kennen een zeer opvallend uiterlijk, zodat je zeker weet dat je op het voetbalveld opvalt. Ze zijn vanaf 17 juli 2015 verkrijgbaar. Sterspelers als Eden Hazard, Luka Modrić, Daniel Alves and Franck Ribéry verschijnen aan de start van het seizoen op deze Vapor's. De voetbalschoenen zijn overwegend roze gekleurd, maar kennen ook zwarte en donkerroze details. Zo kent de Mercurial voetbalschoen een donkerroze zoolplaat en kent de Nike swoosh die terugkomt op de voorkant en binnenkant van de hiel een zwarte omlijning. De ultra dunne lederen bovenlaag is roze. Dit geldt ook voor de veters van de voetbalschoenen. Het design van de overwegend roze Vapor X voetbalschoenen wordt afgemaakt met een verticale bedrukking van het woord Vapor op de hak.

Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor X kennen een super dunne synthetische lederen bovenlaag. Deze bovenlaag is gemaakt van Teijin microvezel. De dunne bovenlaag zorgt ervoor dat de schoen nauw om de voeten valt. Zo ontstaat een tweede huid. Dit leidt ook tot het bij Nike bekende zogenaamde blote-voeten-gevoel, zodat je ook tijdens het maken van de hoogste snelheden controle behoudt met de bal. Verder wordt de bovenlaag van de roze Mercurial Vapor X gekenmerkt door een microtextuur, waardoor je bij iedere aanname grip met de bal hebt. Hier komt bij dat de Vapor X voetbalschoenen dit ook garanderen gedurende nattere weersomstandigheden. Dit komt door het toevoegen van ACC (All Conditions Control). De technologie zorgt ervoor dat de schoenen geen water opneemt, zodat de voetbalschoenen ook niet zwaarder worden. Dit komt weer ten goede aan de snelheid van de voetbalschoenen. Ook bij de ontwikkeling van de zoolplaat heeft Nike rekening gehouden met de snelheid die voetballers moeten maken. Zo kent de zoolplaat een grippatroon dat voorzien is van direct-inject blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten. Zo heb je extreem goede grip in elke richting. Onder de voorvoet van de roze Vapor X schoenen zijn spikes aangebracht. Deze grotere noppen bieden grip vanuit de teen voor nog snellere sprint. De zoolplaat zelf is gemaakt van nylon en is daardoor licht. Dit zorgt voor een snellere responsiviteit en stabiliteit. De inlegzool van de Vapor is hetzelfde als de inlegzool van de Superfly. Ook deze zool is geperforeerd en vorm zich naar de vorm van je voet. Check hieronder foto's van de nieuwste roze Nike Mercurial Vapor X 2015.

Roze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen kopen

De roze Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen zijn vanaf 17 juli te koop in de online SHOP van Nike voor een bedrag van € 200,- in volwassen maten. Natuurlijk zijn de schoenen ook verkrijgbaar in kindermaten, voor verschillende ondergronden en in diverse prijsklassen. De goedkopere varianten van de roze Vapor X gaan door het leven als de Veloce en de Victory. Wel bezitten deze varianten minder geavanceerde technieken. Uiteraard is ook de hoge variant van de roze Mercurial voetbalschoenen verkrijgbaar in de online shop van Nike.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Roze -nike -mercurial -vapor -voetbalschoenen

Bovenkant -roze -nike -mercurial -vapor -voetbalschoenen