16 juli 2015

Roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen 2015

Nike heeft roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen gepresenteerd. De Mercurial Superfly voetbalschoen maakt onderdeel uit van het gelanceerde Nike Neon Pack en zijn gemaakt voor snelheid. De nieuwe voetbalschoenen zijn bedoeld voor de start van het nieuwe seizoen 2015-2016. De roze Nike Mercurial Superfly kennen een zeer opvallend uiterlijk, zodat je zeker weet dat je op het voetbalveld opvalt. Ze zijn vanaf 17 juli 2015 verkrijgbaar. Sterspelers als Ronaldo, Sanchez, Rojo en Vidal verschijnen aan de start van het seizoen op deze Superfly's, De voetbalschoenen zijn overwegend roze gekleurd, maar kennen ook zwarte en donkerroze details. Zo kent de Mercurial voetbalschoen een donkerroze zoolplaat en kent de Nike swoosh die terugkomt op de voorkant en binnenkant van de hiel een zwarte omlijning. Tevens bezit de roze dynamic fit collar een zwarte bies aan de bovenzijde. De ultra dunne lederen bovenlaag is roze. Dit geldt ook voor de veters van de voetbalschoenen.

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De nieuwste roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kennen een opvallende dynamic fit collar. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voeten fungeren als een lichaamsdeel. De dymaic fit collar van Nike zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt. Op de manier ben je je als voetballer bewuster van je voeten en maak je flexibelere bewegingen. Hier komt bij dat de enkelsok minder irritatie geeft aan de voeten. Nike voetbalschoenen die een dynamic fit collar bevatten zijn perfect voor creatieve en snelle spelers. De bovenlaag van de roze Nike Mercurial Superfly (deel uitmakend van het Nike Neon Pack 2015) is gemaakt van ultra dun leder. Dit ultra dunne leer gaat bij Nike door het leven als NikeSkin. De bovenlaag van deze roze voetbalschoenen bevat daarnaast Flyknit en ACC. Flyknit is een woven materiaal dat ervoor zorgt dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten, zodat het zogenaamde blote-voeten-gevoel ontstaat. Flyknit bevat daarnaast Flywire kabels. Deze kabels zijn zichtbaar op de bovenlaag van de roze Nike Mercurial Superfly en geeft ondersteuning bij onverwachte bewegingen. Ook leidt Flywire tot een betere afzet naar de zijkant. ACC zorgt op zijn beurt voor een perfecte balbehandeling gedurende alle weersomstandigheden. Deze technologie stimuleert de grip met de bal. Verder bestaan de roze Nike Mercurial's uit een zoolplaat gemaakt van carbon. Dit materiaal is soepel en leidt in samenwerking van Flyknit tot een nog betere afzet en maakt tevens het wegdraaien gemakkelijker. Zo kunnen de hoogste snelheden worden behaald. De zoolplaat bevat daarnaast elf langwerpige noppen, waarvan zeven aan de voorkant en drie aan de achterkant. De zoolplaat kent zowel paarse en donkerroze noppen. Check hieronder foto's van de nieuwste Nike Mercurial Superfly 2015.

Roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kopen

De roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn vanaf 17 juli te koop in de online SHOP van Nike voor een bedrag van € 275,- in volwassen maten. Check daar ook de vorige maand gelanceerde zilveren Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met roze details of check het overzicht met beschikbare Nike Mercurial Superfly schoenen hiernaast.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Nike -mercurial -superfly -roze -voetbalschoenen

Nike -mercurial -superfly -roze -schoen

Roze -nike -mercurial -superfly -voetbalschoenen