Roze Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen

Nike heeft opvallende, nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen gelanceerd. Deze roze voetbalschoenen zijn onderdeel van de nieuwe Nike Future Lab voetbalschoenen. Het Future Lab pack staat niet alleen in het teken van de ontwikkeling van alle talentjes, maar is vooral gericht op de nieuwe Nike Phantom Vision II voetbalschoenen, welke verschillende, nieuwe technologieën bevat. De nieuwe Mercurial zijn weer in twee verschillende versies gelanceerd. De lage versie (zonder enkelsok) wordt de Nike Mercurial Vapor 13 voetbalschoenen genoemd en de schoen met de enkelsok heet de Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoenen.

Ben je direct fan van deze roze voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze winkel!  of de officiële online Nike Store

Design roze Nike Mercurial Superfly 7 en Vapor 13 voetbalschoenen

Op de nieuwe, roze Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoenen spelen vanaf nu spelers als Ronaldo, Mbappé, Sancho, Rashford, Vidal, Lisandro Martinez, Ryan Babel en Aubameyang en op de roze Vapor voetbalschoenen spelen vanaf nu spelers als Neymar, Haaland, Ibrahimovic, Frenkie de Jong, Hazard, Modric en Eriksen. Zowel de nieuwe Superfly als de Vapor voetbalschoenen zijn geheel roze met subtiele zwarte accenten. Zo is de uitlijning van de swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoenen zwart, evenals een deel van de hiel van de nieuwe Mercurials. De achterkant van de schoenen bevatten een diagonaal vlak met kleine, zwarte en roze vakjes, welke elkaar afwisselen. Naar het midden van de schoenen worden deze vakjes steeds zwarter. Dit design komt ook weer terug op de zoolplaat van de schoenen en verder hebben beide schoenen klauwnoppen aan de onderkant. Deze noppen zijn zwart. In tegenstelling tot de Nike Phantom VSN voetbalschoenen, is er aan de technologie van de roze Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen niks veranderd. Ben je nog niet bekend met de materialen, technologieën en kenmerken van deze voetbalschoenen van Nike? Lees hieronder vooral verder!

Kenmerken roze Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen | Future Lab pack

De Nike Mercurial voetbalschoenen worden sinds vorig jaar gekenmerkt door de vrij open structuur van de upper van de voetbalschoenen. Een voordeel van dit materiaal is dat het minder stijf en dus flexibeler is. Bovendien voelt het nog zachter en comfortabeler aan. De garens van de upper zijn nog sterker, lichter en sterker dan de draden van het Flyknit materiaal van de upper van voorgaande Mercurials. De garens zorgen voor een nog betere lockdown van de hiel tot de voorvoet. De Flywire kabels en De Nike Skin technologie zijn als het ware met elkaar gemengd. Dit geeft de schoenen de perfecte 3D structuur en daardoor een ultieme touch. In de upper is natuurlijk ook weer de All Conditions Control technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. Het verschil tussen de Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen is het feit dat de Superfly editie de versie met enkelsok is. De vorm van de zogenaamde dynamic fit collar is sinds vorig jaar ook wat veranderd. Deze heeft een andere vorm, waardoor de voetbalschoenen een nog betere fit hebben. De Mercurial Vapors zijn de versie zonder de bekende dynamic fit collar of enkelsok van Nike. 

De zoolplaat van de nieuwe generatie Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen is ook afgelopen zomer vernieuwd. Deze is geïnspireerd door wielrenschoenen, die je vast kunt klikken in de pedalen van de fiets. De zoolplaat wordt door Nike de Aerotrak zoolplaat genoemd. In combinatie met de interne chassis van de voetbalschoenen zorgt deze lichte zoolplaat voor nog meer power en ondersteuning. De schoenen wegen nog minder dan 200 gram! De noppen zijn wel hetzelfde gebleven. Dit betreffen klauwnoppen. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Ook bij de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen heeft Nike overal aan gedacht. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Van deze voetbalschoenen heeft Nike ook een versie met Anti Clog technologie uitgebracht. In de zool van de voetbalschoenen met Anti Clog technologie is polymeer toegevoegd. Deze zoolplaten worden door Nike de Anti-Clog Traction zoolplaten genoemd. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het buigzamer wordt wanneer het in aanraking komt met water. Door de buigingen wordt modder uit de zool geschud en afgestoten met alle gevolgen van dien. Je voetbalschoenen blijven daardoor lichter en je glijdt minder uit tijdens het spelen tijdens het spelen op drassige en modderige voetbalvelden. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de opvallende, roze Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen, waarop we vanaf nu sterren als Ronaldo en Mbappé zien. 

Roze Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen bestellen

De roze Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van de Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoenen is € 270,- en met de Anti Clog technologie € 280,-. De dure versie van de Nike Mercurial Vapor 13 (de lage versie) is € 250,- en met Anti-Clog technologie € 10,- duurder. Goedkopere versies van beide voetbalschoenen bestel je echter al vanaf € 70,-. Uiteraard heeft Nike de schoenen weer gelanceerd voor verschillende ondergronden, dus voor kunstgras, natuurgras en om mee te spelen in de zaal. In de onderstaande winkels kun je de Nike Mercurials natuurlijk ook weer laten personaliseren. Directe levering!

Bestel deze Nike Mercurial voetbalschoenen direct in deze winkel! 

of de officiële online Nike Store