adidas heeft vandaag een opvallende kleur van de speciale Glitch voetbalschoenen gelanceerd. De Glitch silo van het merk is een unieke voetbalschoenen, waarbij het bovenstel van de schoenen verwisseld kan worden. Vandaag heeft adidas een nieuw pack gelanceerd, het nieuwe adidas GLITCH MIRAGE pack. Op deze nieuwe schoenen zullen geen bekende voetballers spelen en deze kicksen zijn alleen te koop via een speciaal door het merk ontwikkelde app. Helaas zijn de nieuwe schoenen van adidas ook alleen maar beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk! Wil je toch meer weten over dit nieuwe pack van adidas? Check hieronder alle informatie!

Enthousiast over de Glitch voetbalschoenen van adidas? Deze scoor je in de officiële adidas SHOP!

Roze adidas Glitch Mirage pack voetbalschoenen

De nieuwe adidas Glitch voetbalschoenen uit de Mirage pack zijn overwegend roze met een all-over graphic print over het gehele bovenwerk van de schoenen. Deze geel/roze print heeft wat weg van een draak. Verder bevatten de nieuwe Glitch schoenen aan de zijkanten gele adidas strepen en worden de schoenen gekenmerkt door een kleine enkelsok. Deze enkelsok heeft het gebruikelijke design van ruiten en een zwarte band aan de bovenkant. Het onderstel van de schoenen is ook roze en bevat ook de all-over drakenprint aan de onderkant van de schoenen. Ook de noppen zijn roze! Wil je meer weten over deze revolutionaire schoenen van adidas? Check alle informatie hieronder! Check ook de gele versie van de Glitch voetbalschoenen. 

Roze -adidas -glitch -voetbalschoenen

Voordelen adidas Mirage Glitch voetbalschoenen

De Adidas Glitch zijn een customize voetbalschoen die jou in staat stelt voortdurend jouw favoriete schoen samen te stellen. Dankzij overweldigende ontwikkelingen binnen Adidas kan jij jouw Adidas voetbalschoenen nog persoonlijker maken. het eerste gezicht hebben de Adidas Glitch kicksen in design veel weg van de Adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen.  De adidas Glitch voetbalschoenen bevatten bovendien verschillende technieken en materialen van andere of al eerder gelanceerde kicksen van het merk. Een dergelijk concept van de Glitch voetbalchoenen zagen we in 2006 ook voorbij komen bij het TUNIT concept van de F50 kicksen.

Opvallend aan deze roze Glitch voetbalschoen van adidas is dat deze schoenen bestaan uit een verwisselbare bovenlaag en een TechFit Cage. De verwisselbare bovenlaag dient aangebracht te worden op deze cage. De cage vormt de basis van Adidas Glitch kicksen. De voetbalschoenen tonen in techniek overeenkomsten met de Adidas X16+ Pure Control's. Dit komt voornamelijk tot uiting in de Techfit Collar die aanwezig is op de cage. De cage krijgt hierdoor van Adidas de benaming 'Techfit Cage'. Enerzijds geniet je dan dus van de voordelen van TechFit. Anderzijs geniet je dan van de voordelen van het Purecut Sock Syteem.  Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem verbergt de veters. Op deze manier is je voet nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook dit leidt tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De extra verhoogde sok van dit syteem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Uiteraard zijn deze Glitch voetbalschoenen ook uitgerust met het NON STOP GRIP (NSG) systeem, welke ervoor zorgt dat de balcontrole perfect is in alle weersomstandigheden. 

Het onderstel van deze roze schoenen betreft een zogenaamde Sprintframe zool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander! De Adidas Glitch voetbalschoenen kennen verschillende uitvoeringen. Zo zij er verwisselbare bovenlagen met FG- en SG onderstel. De Techfit Cage is er ook in een hoge en midel-hoge variant. Dit betekent dat de hoogte van het Pure Cut Systeem zal verschillen. Hier komt ook nog een bij dat de verwisselbare bovenlaag in wel meer dan 10 kleuren in zowel leren- als synthetische versie verkrijgbaar zal zijn.

Roze Adidas Glitch voetbalschoenen kopen?

Deze voetbalschoenen zijn alleen via een speciale Glitch APP van adidas te koop. Wanneer jij de Adidas Glitch Mirage voetbalschoenen wilt kopen zul je allereerst exclusieve codes moeten achterhalen. Heb je een exclusieve code achterhaald? Download dan de Glitch App en bestel deze te gekke kicksen. De volledige package van de Adidas Glitch kicksen zal rond de € 280 kosten. De losse verwisselbare bovenlagen kan je aanschaffen tegen een prijs van € 110. Neem ook eens een kijkje in de officiële SHOP van Adidas. Hier vind jij het grootste assortiment Adidas voetbalschoenen!

Roze -adidas -glitch -voetbalschoenen -mirage