17 mei 2016

Nike Mercurial Vapor 11 Euro 2016 voetbalschoenen

Rood-zwarte Nike Merucrial Vapor 11 Euro 2016 voetbalschoenen zijn gelanceerd door NIke. De voetbalschoenen maken deel uit van een nieuwe generatie Mercurial voetbalschoenen. Tevens maken deze voetbalschoenen deel uit van het Nike 'Spark Brilliance' Euro 2016 Pack. De voetbalschoenen worden tijdens Euro2016 in Frankrijk gedragen door sterspelers als Hazard en Zlatan. Integendeel tot de Nike Mercurial Superfly Euro2016 voetbalschoenen, kennen de Vapor Euro 2016 voetbalschoenen geen half-om-half design. De voetbalschoenen tonen een overwegend rode bovenlaag die wordt bijgestaan door zwarte en gele details. Door de rode bovenlaag lopen namelijk allerlei zwarte strepen. Het design bevat verder een gele Nike swoosh op de neus. Ook het Mercurial logo langs de hak is geel, terwijl de Vapor's een zwarte lip met zwarte veters kennen. Het design gecomplementeerd door een gele binnenzool en zwarte zooplaat.

Kenmerken Nike Mercurial Vapor 11 Euro 2016 voetbalschoenen

De Nike Mercurial Vapor 11 voetbalschoenen kennen een vernieuwde zoolplaat. Nike heeft afscheid genomen van de carbon zoolplaat, waardoor de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht zijn. Het vervangen van de zoolplaat moet ervoor zorgen dat de voet een betere pasvorm in de schoenen kent. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Door een vernieuwd remsysteem moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, hetgeen zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. De zoolplaat kent een geheel vernieuwde positionering van de noppen in verschillende richtingen. Zo staan de noppen onder de hiel recht gepositioneerd om goed tot stilstand te komen. De noppen onder de voorvoet staan schuin gepositioneerd om zo goed weg te komen van de tegenstander. Daarnaast heeft Nike de Flyknit bovenlaag sterk onder handen genomen. De Flyknit bovenlaag wordt vanaf nu namelijk gekenmerkt door een speed-rib 3D structuur. Dit moet de controle met de bal ten goede komen. Nike heeft gekeken hoe spelers contact hebben met de bal tijdens het maken van snelheid en hierop de structuur aangepast. Check hieronder de foto's van de nieuwste Vapor Euro2016.

Nike Mercurial Vapor Euro2016 voetbalschoenen kopen

De Nike Mercurial Vapor 11 Euro2016 schoenen kan je vanaf eind mei 2016 kopen in onderstaande shops! De prijs van de schoenen varieert van € 200 tot € 220. Check ook het overzicht met beschikbare Vapor voetbalschoenen hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike Mercurial Vapor Euro 2016 Voetbalschoenen

Nike Mercurial Vapor Euro 2016 Voetbalschoenen 2

Nike Mercurial Vapor Euro 2016 Voetbalschoenen 3