Nog meer nieuws over Adidas Glitch! Rode Adidas Glitch voetbalschoenen met zwarte details zijn uitgelekt. Voetbal-schoenen heeft de eer alle ins en outs van deze geweldige voetbalschoenen aan jou te presenteren. De voetbalschoenen worden hoogstwaarschijnlijk eind oktober gelanceerd. Welke topspelers de schoenen in gebruik gaan nemen is helaas nog onbekend.

Enthousiast over deze Glitch voetbalschoenen van adidas? Deze scoor je in de officiële adidas SHOP!

In dit blog gaan wij nader in op de verwisselbare bovenlaag en zoolplaat van de zwarte iriserende Adidas Glitch kicksen. We duiken nog niet in op de details van de Techfit Cage. Die zijn op moment van schrijven nog niet uitgelekt.

Rood -zwarte -adidas -glitch -voetbalschoenen

De bovenlaag van deze rood-zwarte toont weinig overeenkomsten met de eerder uitgelekte zwarte iriserende Adidas Glitch voetbalschoenen. De schoenen kennen namelijk geen special effect bij verandering van donker naar licht. De bovenlaag van deze uitgelekte Glitch kicksen is overwegend rood. Door de bovenlaag en groeven heen loopt een unieke zwarte print. Het lijken allerlei zwarte vegen. Waar deze print echter op is gebaseerd weten we op moment van schrijven niet. Dit maken wij mogelijk bekend na lancering. Daarnaast wordt het design van deze bovenlaag versierd met zwarte Adidas Trademark strepen langs de zijkanten. De zoolplaat van deze Adidas Glitch voetbalschoenen toont echter wel een dergelijk effect dat we ook zagen bij de zwarte iriserende Glitch's. De zoolplaat is in de basis rood, maar daarover loopt wel een gloed die wegheeft van een olievlek. Verder is op de bovenlaag de naam 'Glitch' in het rood gedrukt.

Rood -zwarte -adidas -glitch -voetbalschoenen -2

In technisch opzicht bevat de bovenlaag van deze Glitch kicksen enkele technieken die we eerder bij andere collecties voetbalschoenen al terug zagen komen. De bovenlaag bevat Techfit. Techfit vormt zich direct naar de voet, zodra je de voetbalschoenen aantrekt. Dit heeft als voordeel dat je de voetbalschoenen niet hoeft in te lopen. Dit geeft een nauwsluitende, aangename en individuele pasvorm. Ook bevat de bovenlaag Non Stop Grip, beter bekend als NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Het NSG bestaat uit een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk die de bal aan je voeten geplakt houdt. De zoolplaat van de Glitch voetbalschoenen bevat het Adidas Sprintframe. Zo heb je rotsvaste grip op hoge snelheid. Natte of drassige ondergronden zullen jou niet van de wijs brengen!

Rood -zwarte -adidas -glitch -voetbalschoenen -3

Rood-zwarte Adidas Glitch voetbalschoenen kopen?

Vanaf eind oktober kan je de Adidas Glitch voetbalschoenen kopen in de online shop van Adidas. Dan is ook deze rood-zwarte variant verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs zal € 110,- zijn, terwijl de Techfit Cage een adviesverkoopprijs van € 160 euro zal kennen. 

Rood -zwarte -adidas -glitch -voetbalschoenen -4