Adidas heeft een geheel nieuwe collectie ACE voetbalschoenen gelanceerd middels een unieke video. Deze nieuwe limited edition Adidas collectie bevat onder andere de nieuwe adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen, welke voor het eerst de revolutionaire BOOST technology bevat. Bovendien zijn alle nieuwe ACE voetbalschoenen gelanceerd in een streetsoccer versie, waardoor het mogelijk is de nieuwe collectie zowel te dragen op het veld als op straat! Voordat we alle nieuwe, rode ACE voetbalschoenen uit de nieuwe collectie van het Duitse sportmerk bespreken, werpen we ons licht nog even op de video die adidas lanceerde. Hierin zijn jonge voetballers te zien, die hun eigen pad gaan. In de video is de stem van een talent te horen, die aangeeft dat hij geen zin heeft om de helden van nu na te doen, maar alleen de schoenen van deze helden nodig heeft om een eigen stijl te creëren. In de video is ook POGBA te zien, die de nieuwe ACE 17+ PURE CONTROL voetbalschoenen vanaf nu gaat dragen. We bespreken ze hieronder verder.

Nu al enthousiast over de nieuwe Adidas ACE 17+ PURECONTROL voetbalschoenen van Pobga? Deze scoor je vanaf nu in de officiële adidas SHOP of in deze SHOP!

Adidas -ace -17-purecontrol -rood -zwart -schoenen

Design adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen

De nieuwe adidas ACE17+ PURECONTROL voetbalschoenen zijn overwegend rood en lopen naar de neus van de schoenen over in het zwart. Verder is het Adidas performance logo aan de zijkanten van de schoenen zilver. De binnenkant van de buitenkant van de schoenen bevatten een zwart ACE trademark teken, terwijl de nieuwe rood/zwarte adidas PURECONTROL schoenen ook zijn uitgerust met een rode enkelsok. Daarover straks meer. De adidas ACE PURECONTROL voetbalschoenen zijn perfect voor spelers die het spel willen controleren en domineren. Om het spel te controleren en domineren zijn de nieuwste schoenen van Pogba door het merk uitgerust met verschillende technieken en materialen. We bespreken ze hieronder verder.

Materialen rood/zwarte Adidas ACE17+ PURECONTROL schoenen

Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van een speciaal materiaal, welke PRIMEKNIT

heet. Voordeel van dit woven materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en het net lijkt alsof je sokken aan hebt. Dit zorgt voor een perfecte eerste balaanname en eerste touch. Bovendien zijn er Primeknit zones in de schoenen aangebracht, waardoor het bovendeel van de schoenen flexibel is en je schoenen makkelijk mee kunnen bewegen. Opvallend aan de adidas ACE 17+ PURECONTROL voetbalschoenen is dat deze geen veters bevatten. Hierdoor is het schietoppervlak nog groter. Het bovendeel van de schoenen is daarnaast uigerust met een dun 3D laag. In dit materiaal is de NSG (NON STOP GRIP) technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor een betere balcontrole in alle weersomstandigheden.

Adidas -pure -control -ace -voetbalschoenen -17


De adidas ACE 17+ PURECONTROL schoenen worden uiteraard ook gekenmerkt door de enkelsok. In en rondom de enkelsok zijn verschillende technologieën en materialen door adidas verwerkt, welke allemaal in het teken staan van stabiliteit! Rondom de enkel is allereerst de zogenaamde PRIMECUT technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor een perfect contact tussen de voeten en de schoenen en zorgt er ook voor dat de schoenen direct om de voeten vallen. Opvallend genoeg zorgen ook de drie zilveren adidas strepen aan de zijkanten van de schoenen voor een betere stabiliteit. Deze hebben de functie van een skelet en zorgen voor het zogenaamde lockdown effect. Het zorgt ervoor dat de voeten beter in de schoenen blijven zitten. Dan weer even terug naar de enkelsok. Ook dit zogenaamde geweven TECHFIT systeem zorgt ervoor dat de voeten op hun plaats blijven in de schoenen en voor een perfecte fit. Door deze enkelsok heb je het gevoel dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel voelen. Uit onderzoek blijkt dat dit voetballers nog meer vertrouwen geeft!

Adidas -ace -17-rood -zwart -purecontrol -schoenen

Nu we de bovenkant van de schoenen besproken hebben, is het tijd voor de onderkant van de schoenen. Deze bevatten namelijk een geheel nieuwe technologie, welke afgekeken is van hardloopschoenen. In de Sprintframe zool is namelijk de BOOST technologie verwerkt. Dit is een speciale technologie, die ervoor zorgt dat je optimale energie hebt, bij elke stap die je neemt. De Boost technologie is gemaakt met kleine polyurethanen capsules die in de zool gegoten zijn. Deze kussentjes bevatten duizenden unieke balletjes van foam rondom het SPRINTFRAME en de enkelsok. Dit zorgt uiteindelijk voor nog meer energie dan andere zolen. Ook dit zorgt weer voor comfort! Voor wie niet bekend is met het SPRINTFRAME bespreken we dat ook nog even. Deze technologie was ook al verwerkt in de vroegere adidas F50 voetbalschoenen. Dit frame aan de onderkant en de hiel van de schoenen is zo licht, dat je een maximale snelheid kunt bereiken. Uiteraard zorgt dit ook weer voor stabiliteit. De onderkant van de schoenen zijn daarnaast uitgerust met ronde noppen, waardoor je je snel kan los maken van je tegenstander en onverwachte bewegingen kunt maken!

adidas ACE 17+ PURECONTROL voetbalschoenen kopen

Deze nieuwe voetbalschoenen van Pogba kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van de top level schoenen is € 300,- voor volwassenen en € 200,- voor kinderen, maar uiteraard kan je ze ook al voor een lagere prijs scoren! De schoenen scoor je namelijk al vanaf een prijs van € 50,- voor kinderen en volwassenen in de onderstanade shops! Wil jij net als Pogba schitteren op deze schoenen van adidas, check ze snel. Directe levering uiteraard gegarandeerd!

Koop de nieuwe schoenen in de Adidas SHOP

of in deze SHOP!

Rood -zwarte -adidas -ace 17-pure -control -voetbalschoenen