17 mei 2016

Nike Magista Obra Euro 2016 voetbalschoenen

Op welke voetbalschoenen sterspelers als Götze op Euro2016 schitteren is bekend. Opvallend rood-gele Nike Magista Obra Euro2016 voetbalschoenen zijn gelanceerd door NIke. De Magista's maken nog deel uit van generatie 1. Na Euro 2016 presenteert Nike een 2e generatie Nike Magista. De voetbalschoenen kennen een opvallend design. Foto's tonen Obra voetbalschoenen met een rode Dynamic Fit collar. Ook onder de enkelsok komen rode details terug. Het onderste deel van de nieuwste Magista voetbalschoenen is echter geel. Het design heeft zo weinig gemeen met het design van de allereerste Nike Magista Obra voetbalschoenen. Bovendien is ook de zoolplaat van de rood-gele Nike Magista's geel. Dit wordt mogelijk echter wel gecombineerd met een zwarte noppenconfiguratie. Ook de Nike swoosh langs de zijkanten is zwart.

Kenmerken Nike Magista Obra voetbalschoenen

Kenmerkend aan de Nike is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De bovenkant van de Nike Magista Obra schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, welke tot uiting komt in 3D structuur (de honingraatstructuur) zorgt voor een perfect eerste balgevoel. In de 3D bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. De onderkant van de Magista Obra voetbalschoenen bestaat voor deel een uit nylon en voor een deel uit pebax. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen op veranderende situaties in het veld en je snel los kan maken van je tegenstander. De noppen van de Magista Obra schoenen zijn kegelvormig of rond. Ook dit zorgt ervoor dat je je snel los kan maken van je tegenstander! Check hieronder de foto's van de Nike Magista Obra Euro2016 voetbalschoenen en ontdek waar deze verkrijgbaar zijn.

Nike Magista Obra Euro 2016 voetbalschoenen kopen

De Nike Magista Obra Euro2016 voetbalschoenen kan je alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!Nike Magista Obra Euro 2016 Voetbalschoenen (1)

Nike Magista Obra Euro 2016 Voetbalschoenen 2 (1)

Nike Magista Obra Euro 2016 Voetbalschoenen 3