28 juni 2017

Ronaldo Portugal Campeões CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen

Afgelopen week heeft Nike weer een unieke voetbalschoen voor Ronaldo gelanceerd. Op deze schoenen speelt de speler van Portugal de wedstrijden voor het nationale elftal van Portugal tijdens de Confederations Cup van 2017. De nieuwe schoenen van CR7 hebben als naam de CR7 Mercurial Campeoes voetbalschoenen en staan geheel in het teken van de Portugese kleuren en de prijzen, die de spelers het afgelopen jaar heeft gewonnen. Deze kicksen worden alleen gedragen door de speler van Madrid en zijn helaas nergens te koop! Het is zeker waard de voetbalschoenen van Ronaldo even snel te bespreken.

Wil je schoenen van Ronaldo kopen? Check ze direct in DEZE SHOP of deze winkel voor kinderen of volwassenen! 

Design Ronaldo Portugal Campeoes voetbalschoenen

De nieuwe Ronaldo CR7 Nike Mercurial Superfly Campeoes voetbalschoenen zijn overwegend rood. Aan de voorkant van de schoenen hebben deze een wat fellere tint rood. Naar de achterkant lopen de schoenen naar een wat donkerdere tint rood. Dat is meer de tint rood van de Portugese vlag. Ook de enkelsok van de schoenen is rood en aan de achterkant bevindt zich een speciaal detail in de kleuren van de Portugese vlag met het logo van de Portugese voetbalbond. Verder zijn de nieuwe CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen uitgerust met gouden accenten. De gouden accenten zijn een verwijzing naar de prijzen die Ronaldo met Portugal en Real Madrid gewonnen heeft het afgelopen jaar. Met Real Madrid won de speler de Champions League in 2016 en 2017 en werd hij kampioen. In 2016 sleepte de aanvaller bovendien het Europees kampioenschap met zijn thuisland binnen. De gouden accenten komen terug in het CR7 trademark teken aan de zijkanten van de schoenen. Daarboven staat de tekst: CAMPEOES, wat natuurlijk kampioen betekent. Ook de swoosh van Nike op de schoenen is goud en dit geldt ook voor het Mercurial merkteken. Tevens is de zool van de schoenen, inclusief de noppen, goud! Wil je nog meer weten over alle kenmerken van de voetbalschoenen van Ronaldo? Lees hieronder gerust verder.

Kenmerken Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

De bovenkant van de schoenen van Ronaldo is gemaakt van een Flyknit bovendeel in combinatie met de Speed Rib technologie. Dit zijn kabels. Deze kabels zijn aan de voorkant breder (2,5 mm) en aan de achterkant smaller (1mm). Doel hiervan is dat er nog meer wrijving tussen de bal en de schoenen wordt gecreëerd, zodat je perfect de bal met deze schoenen kan raken. Door dit systeem is het passen en schieten nog nauwkeuriger. Een aantal van de Speed Rib kabels is verbonden met de buitenzool en de veters, waardoor je voeten stevig in de schoenen staan. Dit is van groot belang bij het behalen van hoge snelheden. Kenmerkend aan de CR7 voetbalschoenen is dat deze geen tong bevatten, waardoor je een nog groter schietoppverlak hebt.

Zoals bij vrijwel alle schoenen van Nike het geval is, zijn ook deze schoenen uitgerust met de Nike All Conditions Control technology. Deze technologie zorgt ervoor dat de grip op de bal perfect is in alle weersomstandigheden. Verder bevatten deze schoenen ook de NikeSkin technology. Dit is de dunne laag mesh met PU-film, welke ervoor zorgt dat de schoenen nauw om de voeten vallen en de schoenen ook nog eens ademen.

De CR7 voetbalschoenen bevatten ook een enkelsok. Deze sok wordt bij Nike de dynamic fit collar genoemd. Het doel van de sok is dat de voeten perfect in de schoenen blijven zitten. Dit effect kennen we als het lockdown effect. Bovendien heb je door de enkelsok het gevoel dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen, waardoor je je nog bewuster bent van alle bewegingen met deze schoenen, zowel met als zonder bal.

De gouden zool van deze schoenen betreft een nylon zool, welke super licht is. Hierdoor kan je nog explosiever zijn op de schoenen en dus nog sneller je tegenstander af zijn. Iconisch aan de schoenen is dat deze de vorm van de voet volgen, waardoor er minder tussenruimte ontstaat tussen je voeten en de schoenen en de pasvorm perfect is. De voorkant van de zool is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem, waardoor je voet flexibeler is en je een nog betere grip op de grond hebt.

De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn zogenaamde klauwnoppen. Deze noppen zijn geplaats op de plekken, waar je de meeste grip op de grond hebt. Ook bij de vorm van de noppen heeft Nike overal aan gedacht. Deze bevatten hoeken, waardoor ze kunnen werken als klauwen bij het versnellen en het veranderen van richting. Daarnaast werken de klauwnoppen perfect bij het afremmen. Hierdoor kan je altijd veranderen van richting of stoppen, wanneer je hier behoefte aan hebt.

CR7 Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kopen

Deze nieuwe Ronaldo voetbalschoenen zijn nergens te koop. Andere schoenen van de sterspeler van Real Madrid en Portugal kan je kopen in de onderstaande shops. De prijs van de dure schoenen is € 300,-, maar goedkopere versies van de CR7 voetbalschoenen scoor je al vanaf € 70,-. In deze shops kan je de schoenen van Ronaldo laten personaliseren en dus laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd.

Koop de schoenen van Ronaldo altijd in DEZE SHOP 

of deze winkel