5 september 2016

Ronaldo draagt nieuwe Nike Train Ultrafast Flyknit schoenen off pitch

Cristiano Ronaldo traint niet alleen met de bal, maar ook buiten het veld, off pitch, werkt de sterspeler van Real Madrid aan zijn explosiviteit, voetenwerk en perfecte zijwaartse bewegingen. Speciaal voor de explosieve atleten zoals Ronaldo heeft Nike de nieuwe unieke Nike Train Ultrafast runners gelanceerd. Deze zogenaamde trainingsschoenen zijn perfect voor spelers die synoniem staan aan snelheid. Deze sneakers zijn perfect voor atleten van ieder kaliber. Deze runners zijn ideaal om een tegenstander voorbij te rennen, een nieuw wereldrecord of persoonlijk record te halen of voor de ogen van de wereld iets te presteren. De nieuwe Nike Train Ultrafast Flyknit schoenen hebben een geheel nieuwe Flyknit bovenkant en een nieuwe zoolplaat, welke perfect zijn voor de responsiviteit en stabiliteit en waardoor je nog sneller kunt zijn. We bespreken hieronder deze nieuwe door Nike gelanceerde trainingsschoenen, welke de komende periode onder andere door Ronaldo off pitch tijdens de trainingen gedragen gaan worden. Deze nieuwe runners vallen niet alleen op door de nieuwe technieken die de schoenen bevatten, maar ook door het flitsende design. We bespreken het kort hieronder!

De bovenkant van de nieuwe Nike Train Ultrafast Flyknit schoenen is gemaakt van het flyknit materiaal. De Flyknit, welke we ook terug zien komen in verschillende voetbalschoenen van het Amerikaanse sportmerk zorgt voor een nauwsluitende pasvorm. De flywire kabels in het materiaal zorgen ervoor dat de voet op zijn plaats blijft bij explosieve bewegingen en dus met name zijwaartse bewegingen. Het gaaspatroon van de nieuwe runners hebben bijna alle kleuren van de regenboog, waarbij vooral de opvallende kleuren opvallen: fel geel en roze. Deze kleuren worden door Nike ''volt'' en ''pink blast genoemd. De swoosh van het sportmerk staat diagonaal op de achterkant van de schoenen. Deze nieuwe trainingsschoenen van Nike zijn verder uitgerust met een speciale middenzool, welke gemaakt is van foam. De middenzool zorgt ervoor dat atleten, die deze schoenen dragen, snel af kunnen zetten tijdens een sprint, zijwaartse bewegingen en sprongen. De onderzool van de schoenen is ook uitgerust met een speciaal grippatroon. De 3D structuur zorgt voor een perfecte grip. Bovendien bevat de onderkant van de zool een fel geel vlak met driehoekige noppen (rubberen pods), welke ook de grip op de ondergrond stimuleren. En dat niet alleen. Deze noppen zorgen er ook voor dat je je nog beter af kunt zetten. Last but not least zijn de voorkanten van de schoenen uitgerust met een extra versteviging in de voorvoet waardoor atleten die deze schoenen beter af kunnen zetten. Gezien de kenmerken van deze runners zijn de nieuwe Nike Train Ultrafast Flyknit schoenen perfect voor high intensity trainingen voor atleten zoals bootcamps, circuittrainingen en cardiotrainingen.

Ook Nike designer Rob Williams geeft een reactie op het proces en de voordelen van de schoenen. ''Het was voor ons een uitdaging om deze nieuwe training schoenen te ontwikkelen'' zegt Nike designer Rob Williams. In de ontwikkelingsfase van deze schoenen hebben de designers van Nike atleten, waaronder Ronaldo, off pitch bestudeerd. Om deze reden bevatten de schoenen het zogenaamde Chinese finger trap systeem en hebben de schoenen grofweg het design van een diamant. ''De bovenkant van de nieuwe Nike Train Ultrafast schoenen'' hebben de vorm van een diamant. Het flyknit materiaal is niet alleen ademend, maar is ook nog eens licht. De flywire structuur zorgt bovendien voor de werking van een Chinese ''finger trap''. Dit is als het ware een soort 3D systeem, welke zich vormt naar de voet en de stabiliteit stimuleert, zonder dat de bewegingsvrijheid verloren gaat. De onderkant van de schoenen is uitgerust met Flex Speed plaat met daarin diamantvormige groeven. Dit zorgt voor demping. De schoenen zijn dus ideaal voor responsieve snelle trainingen.''

Wil jij net als onder andere Ronaldo deze unieke Nike Train Ultrafast Flyknit trainingsschoenen met de geavanceerde technologieën kopen? Dit kan exclusief in de online SHOP van Nike. Deze nieuwe schoenen hebben een prijs van € 160,- voor volwassenen. Directe levering en het recht om deze schoenen tot 30 dagen na het bestellen ervan te retourneren. Check natuurlijk ook andere kleurstellingen van deze nieuwe runners! Scoor ze hier!

Heb je een mening over deze nieuwe off pitch schoenen van Ronaldo of ben je fan van deze schoenen? Deel het hieronder!

Nike -train -fast -flyknit -training -schoenen

Nike -fly -knit -off -pitch -training -schoenen -ronaldo

Nike _SU16_MT_Ultrafast _Flyknit _Master -schoenen