Under Armour heeft rode Under Armour Spotlight voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken deel uit van een nieuwe lijn en zijn speciaal gelanceerd voor offensieve spelers. De Spotlight lijn vervangt de SpeedForm lijn. De debuut voetbalschoenen van de Spotlight lijn zijn overwegend rood met zwarte en fel gele details. Zo is de bovenlaag overwegend rood van kleur. Zwarte details komen terug op de hak. Ook een deel van de binnenkant van de voetbalschoenen is zwart, evenals de lip. Een fel geel UA-logo is zichtbaar op de binnenkant. Ook is dit logo in het rood zichtbaar op de fel gele zoolplaat. Verder is het woord Spotlight in het fel geel gedrukt op de lip, terwijl Under Armour op de hak gedrukt staat. Benieuwd naar de nieuwste technieken en materialen? Lees het hieronder!

Technieken en materialen Spotlight voetbalschoenen

Zoals in de intro vermeld zijn de voetbalschoenen gelanceerd voor offensieve voetballers. De Spotlight's zijn echte speedschoenen en wegen daarom slechts 209 gram. Mogelijk zal Memphis Depay binnenkort schitteren op de voetbalschoenen. De Spotlight schoenen nemen enkele technieken en materialen over van de SpeedForm schoenen. Zo kennen de Spotlight schoenen de zoolplaat en externe hielkap die ook aanwezig was op de SpeedForm's. Deze hielpak is anatomisch gevorm zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet. Verder worden de nieuwste voetbalschoenen van Under Armour gekenmerkt door een synthetische en innovatief bovendeel. In het design levert dit verschillen in lagen op rond de wreef, het midden aan de binnenzijde en op de hiel. Het maakt je voetboog dynamischer. Dit leidt tot de ultieme pasvorm en balcontrole. Hier komt bij dat de binnenzool tevens vernieuwend is.  Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. Nieuwsgierig naar foto's van de opvolger van de SpeedForm's? Check ze hieronder!

Rode UA Spotlight voetbalschoenen kopen

De rode Under Armour Spotlight voetbalschoenen kan je voor volwassenen kopen in de officiële Under Armour voetbalschoenenshop. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,99,-. Directe levering en gratis verzending. 

Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal. 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Rode Under Armour Spotlight Voetbalschoenen

Rode Under Armour Spotlight Voetbalschoenen 2