26 april 2018

Rode Nike Air Max 97 CR7 Portugal Edition

Deze week zijn er weer nieuwe schoenen gelanceerd door Nike. Het zijn dit keer geen voetbalschoenen maar schitterende sneakers. Deze sneakers zijn een ode aan de Portugese superster Cristiano Ronaldo. Met deze schoenen kun je Portugal steunen in de strijd op het Wereldkampioenschap. Tijdens het WK in Rusland neemt Portugal het op tegen Spanje, Marokko en Iran. Deze teams zijn bij elkaar ingedeeld in poule B. Een sneaker is natuurlijk een keer wat anders dan je gewend bent, maar door de link die Ronaldo heeft met de Nike Air Max 97 Cristiano Ronaldo ‘Portugal Edition’ mag die niet op deze site ontbreken. Zijn jullie nieuwsgierig naar de sneaker? Check de details hieronder!

Design van de Nike Air Max 97 Cristiano Ronaldo ‘Portugal Edition’

Zoals in de naam al verstopt zit gaat het om een Portugal editie van de Nike Air Max 97. Een belangrijke kleur van het Zuid-Europese land is rood. Daarom is de kleur van de schoen ook rood. Er is bij het ontwerp van de schoen gebruik gemaakt van verschillende rode tinten. Er lopen namelijk zowel donkere als lichte tinten rood in een golvende beweging over de schoen. Onderaan zijn deze golven glimmend rood terwijl hoe verder je naar boven gaat meer een bordeaux rode kleur te zien is. Op de zijkant van de schoen is in het klein het logo van Nike te zien. Deze swoosh is zwart van kleur. Na het rode gedeelde komt er natuurlijk een stuk tussen de zool en de schoen, dit is waar de Nike Air Max ook om bekend staat. Dit stuk is wit van kleur en de zool is zwart met witte accenten. Ook de hiel van de schoen is nog versierd. Deze bevat namelijk een speciale lip waar in het goud Air Max op staat. De initialen van Cristiano Ronaldo komen ook terug op de lip van de schoen, CR7 staat er in het rood op, met een gouden rand eromheen. Net zoals bij voetbalschoenen wordt er ook bij sneakers gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Check ze hieronder!

Kenmerken van de Nike Air Max 97 Cristiano Ronaldo ‘Portugal Edition’

Een belangrijk onderdeel van een schoen is het comfort. Bij een voetbalschoen is het belangrijk dat de combinatie tussen comfort en balcontrole goed aanwezig is. Bij een sneaker is het belangrijk dat het comfort en de grip op de weg in balans zijn. Qua technieken zijn de Nike Air Max 97 CR7 sneakers hetzelfde als andere edities. De schoen heeft een duurzaam bovenwerk en de buitenzool van de schoen is in een wafelpatroon. Dit zorgt voor een erg goede grip op de weg. Net als bij vorige edities van de Nike Air Max 97 sneaker is deze schoen uitgerust met een speciaal patchwork. Dit is in een knipoog naar de moeder van Ronaldo. Zij bevestigde de schoenen van een jonge Cristiano vroeger weer aan elkaar.

Nike Air Max 97 CR7 sneakers kopen

Helaas zijn de Nike Air Max 97 CR7 voetbalschoenen al uitverkocht. De schoen was erg populair en binnen een uur compleet uitverkocht. De schoen lijkt echter heel erg op de Born Leader voetbalschoenen die Nike heeft gelanceerd. Dit zijn voetbalschoenen gebaseerd op Cristiano Ronaldo. Want CR7 is de geboren leider van het Portugese team in aanloop naar het WK in Rusland. De Born Leader voetbalschoen is te koop in de onderstaande winkel.

Scoor je CR7 voetbalschoen in DEZE WINKEL

Of in de Nike shop