17 juni 2015

Rode New Balance Furon 2015 voetbalschoenen

New Balance heeft officieel rode New Balance Furon voetbalschoenen 2015 gelanceerd. Met de Furon voetbalschoenen wil New Balance de concurrentie aangaan met de Nike Mercurial Superfly, Adidas X 15.1, Puma evoSPEED SL 2015 en Umbro Velocita. De nieuwste New Balance Furon zijn namelijk ontworpen om voetballers op een zo snel mogelijk wijze voort te laten bewegen op het veld. De Furon’s zijn daarom uiterst geschikt voor aanvallers. De voetbalschoenen zijn overwegend rood en kennen daarnaast ook witte en blauwe details.

New Balance Furon voetbalschoenen 2015

De New Balance Furon voetbalschoenen kennen een dunne synthetische bovenlaag. De bovenlaag bestaat slechts uit een laag en bevat de Fantom Fit technologie. De technologie komt ook terug bij de hardloopschoenen van New Balance en bestaat uit een lichtgewicht mesh dat ook stabiliteit geeft aan de voorvoet. Deze voorvoet is overwegend wit en is net als de Visaro voetbalschoenen in het bezit van een honingraat structuur. Zo geeft de New Balance Furon je niet alleen snelheid, maar ook controle met de bal. Het overige deel van de bovenlaag van de Furon’s kent een overwegend opvallend rood design, terwijl het New Balance logo aan de zijkant en de instap blauw is. Dit geldt ook voor de veters van de voetbalschoenen. In het rode design komt een grafische print terug. Een ander opvallend detail aan de Furon voetbalschoenen is de volledig nieuwe loopzool. De loopzool geeft je energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en is in het bezit van smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel blauw design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. De lichtgewicht New Balance Furon voetbalschoenen worden vanaf vandaag gedragen door topvoetballers als Jesus Navas, Adnan Januzaj en Alvaro Negredo.

Rode New Balance Furon voetbalschoenen kopen

De nieuwe New Balance Furon voetbalschoenen 2015 zijn verkrijgbaar vanaf maat 39,5 tot 47,5 en zijn verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore. De schoenen worden begin juli geleverd en kennen een verkoopprijs van € 170,- inclusief verzendkosten. Check daar ook de overige nieuwe voetbalschoenen van New Balance!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

New -Balance -Furon -voetbalschoenen -rood -2015

New -Balance -Furon -voetbalschoenen -rood -2015-2

New -Balance -Furon -voetbalschoenen -rood -2015 (1)

New -Balance -Furon -voetbalschoenen -rood -2015-4