New Balance heeft rode New Balance Furon voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen zijn tegelijkertijd met de nieuwste Visaro's gelanceerd en maken onderdeel uit van de 2e generatie Furon schoenen. De Furon voetbalschoenen zijn ontworpen voor snelheid en precisie. Niet voor niets schitteren sterren als Negredo, Navas en Cahill op de voetbalschoenen. Het design van de nieuwste Furon's is opvallend. Het bovenwerk is overwegend rood, maar de schoenen kennen echter ook navy blauwe en gele details. Zo is de zool overwegend geel en lopen ook langs de hak en binnenkant gele details. Ook de binnenzool is geel. Verder kennen de nieuwste voetbalschoenen van NB een navy blauw instap. Het trademark logo van New Balance is aan de buitenkant wit, terwijl dit logo aan de binnenkant navy van kleur is. Het NB logo is in het wit op de hak gedrukt. Rode veters complementeren het rode design.

Technieken en materialen rode New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen

De bovenkant van deze New Balance Furon voetbalschoenen is gemaakt van een synthetische bovenlaag

. Deze bovenlaag is uitgerust met de Fantom Fit technologie, welke terug komt in de middenvoet. Deze technologie zagen we eerder terug bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk en zorgt voor meer stabiliteit aan de voorvoet. Tevens zorgt dit voor het zogenaamde lockdown fit. De schoenen vallen namelijk nauwsluitend om de voeten en nemen de vorm van de voeten aan, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgt het skelet voor nog meer power en kracht. Verder zijn de Furon voetbalschoenen uitgerust met een dunne micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht. Een ander kenmerk van de New Balance Furon schoenen is de extra gewatteerde tong van de voetbalschoenen. Hierdoor kan je de bal nog beter raken. De is zool van de Furon's is ook uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. Daarnaast worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. Kortom: alle materialen en technieken zijn aanwezig op de hoogste snelheden en precisie te behalen! Check hieronder de foto's van de nieuwste New Balance Furon voetbalschoenen van de 2e generatie!

Rode New Balance voetbalschoenen kopen

Alle nieuwe New Balance voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online New Balance shop. De prijs van de schoenen in de hoogste prijsklasse is € 170,-, maar de goedkopere New Balance voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening! 

Rode New Balance Furon 2.0 Voetbalschoenen

Rode New Balance Furon 2.0 Voetbalschoenen 1

Rode New Balance Furon 2.0 Voetbalschoenen 3